iWiW: működik a meghívó küldés

Mivel az iWiW-ről (is) szóló bejegyzésem tűnik a legnépszerűbbnek, gondoltam érdemes külön megemlítenem, hogy tegnap dél óta működik a meghívó küldés. Viszont kezdetnek csak egyetlen egy lehetőséget kaptam (kaptunk), és én ezt el is használtam. Kedves Erika, meghívtalak.

A legfrissebb iWiW-vel kapcsolatos információkat február 3-a óta mindenki (az is, aki nem iWiW tag) olvashatja a Gépház blogján, és ajánlom Bendepapi nemhivatalos iWiW blogját is a téma iránt érdeklődőknek.

frissítve (2006. 02. 15.):

Cseh Gábor, az iWiW vezetője szerint a legoptimistább becslés szerint is legalább egy hónapra van szükség, hogy a meghívásokat a régi, korlátlan szisztéma szerint lehessen kiküldeni – de nincs kizárva, hogy az egyesével adagolt meghívók jelenségével még hosszabb időn át kell barátkozniuk az iWiW-eseknek. (www.origo.hu)

frissítve (2006. 09. 28.): » Ide kattintva kérhetsz iWiW meghívót – de mielőtt megteszed, olvasd el a szabályokat » itt!


, , ,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

13 hozzászólás a(z) “iWiW: működik a meghívó küldés” bejegyzéshez

 1. Gábor avatar
  Gábor

  Nagyon szeretnék egy meghívót különben a barátnőm szakít velem. Nemt udom hogy tehet ilyet de hát ez van. Könyörök egy meghívóért!!
  Előre is Köszönöm!!

 2. Borsó avatar
  Borsó

  Nekem is kéne meghivo!! Jó lenne ha valaki nekem is küldene

 3. hal avatar

  Vicces, hogy egyesek mennyire nem értik / nem akarják érteni, amit írtam.

 4. Renkee avatar
  Renkee

  Tök jó az Iwiw, de még engem sem hívott meg senki, pedig aki számomra nagyon fontos ő is tag már. Ha valaki meghívna, az álltai jó lenne. Hasonló a helyzetem, mint Gábornak. Kérlek titeket! Bár nekem is folyton azt mondják, hogy nem megy el a meghívó, mert nagyon tele van a rendszer. Ez tuti?? Erről tud valaki egy kicsit többet? Az írja már meg ide! Sziasztok! Jó éjt!

 5. Era avatar
  Era

  Sziasztok!
  Én is, mint oly sokan iwiw-es meghívóért esedezem mindenkihez, akinek van ilyen.
  Annyit ígérhetek, ha valaki segít rajtam és ezáltal iwiw tag leszek, ahogy szabad meghívóhoz jutok visszaszolgáltatom a negylelkű kölcsönt. S hogy mi ebben az üzlet? Nos, nem sok. Talán annyi, hogy lesz egy új barátod a régiek között.

 6. Alo avatar
  Alo

  hey, ha valaki tud nekem egy fölösleges meghívót adni, annak meghálálom valahogy!
  De persze nem bízok az emberek jóságában és úgyis tudom fölöslegesen leírt szavak ezek!

 7. Nusi avatar
  Nusi

  LÉCCI KÜLDJÖN VALAKI EGY MEGHÍVÓT KÖNYÖRGÖK KÉRLEK TITEKET!!!!!!!!!!!!
  p.cseni@gmail.com
  KÖSZI!!!!!

 8. hal avatar

  Általában örülök (örülnék) annak, ha egy bejegyzést sokan kommentál(ná)nak. Ez itt a kivétel. Egyre szánalmasabb, ami ide (és az e-mail fiókomba) kerül a fenti bejegyzésem kapcsán.

  Ez itt nem az a fórum, ahol meghívokat lehet kérni, és szerintem nincs is ilyen hely. Ahogy már korábban is idéztem, és az iwiw-en is szerepel: „Az iWiW egy közösségi oldal, ahol megtalálhatod a barátaidat és ismerőseidet, vagy ők téged. A rendszer nyilvántartja a kapcsolatokat és megmutatja, hogy kiket és kin keresztül ismersz vagy ismerhetsz meg. Az oldalra csak meghívóval tudod regisztrálni magad, mivel a meghívó garantálja azt, hogy legalább egy ismerősöd már a közösséghez tartozzon. Keress egy barátot, aki meg tud hívni téged!”

  Tehát még egyszer: ha lenne is meghívóm, akkor sem küldenék soha senki ismeretlennek, és több mint valószínű, más idegen sem fog küldeni. Vagyis teljesen felesleges ilyen kéréseket ideírni, vagy ez ügyben e-mailt küldeni. Ez így remélem, elég egyértelmű volt (tudom Alo, nagyon gonosz vagyok).

  Csak annyit tudok tanácsolni, hogy keress egy olyan iwiw-est, akit ismersz, van meghívója, és szívesen meg is hív. Tudom, hogy a feladat nagyon nehéz, de ha esetleg nem sikerülne, hidd el, van élet iwiw nélkül is.

 9. Nusi avatar
  Nusi

  csak az a baj h az ismerőseimnek akik iwiwesek nincs meghivojuk.azert ha meggondoltad magad kuldj kerlek!!!

 10. hal avatar

  „ha lenne is meghívóm” = nincs
  Egyébként biztos, hogy nem fogom meggondolni magam, még akkor sem, amikor újra korlátlanul lehet majd küldeni meghívókat – most olvastam, hogy az index szerint (vagyis nem kell rá mérget venni) áprilistól.

 11. Renáta avatar
  Renáta

  sziasztok!kérlek valaki küldjön egy meghívot!naon kéne!előre is köszike!e-mail:renata1024@freemail.hu

 12. hal avatar

  Pedig már ár azt hittem vége:)

  Egyébként ismét ajánlok figyelmetekbe egy index cikket, ami a szegény kívül rekedtek számára bíztató, hiszen a cikk alapján sokan vannak, akik ész nélkül bárkit ismerősnek jelölnek. Րk ha majd ismét korlátlanul lehet a meghívókat küldözgetni, gondolom, szívesen meghívnak mindenkit, aki kéri. Kár az iwiw-ért, úgy tűnik, egyre kevésbé arról szól, amiről az indulásakor.

  Elkerülendő, hogy ez az oldal legyen a meghívók kéregetésének fóruma, jelzem, hogy a jövőben minden ilyen vonatkozású hozzászólást törölni fogok.

 13. hal avatar

  Mivel értelmes hozzászólások helyett továbbra is csak meghívó kéregetések érkeztek (melyeket töröltem), a kommentálási lehetőséget megszüntettem.

%d blogger ezt szereti: