YAMATO – The Drummers of Japan

YAMATO – The Drummers of Japan

Szaporodnak a kötött programjaink. A tegnapi este ismét valami olyanban volt részünk, amit jövőre sem hagyhatunk ki. Kicsit késve érkeztünk a Budapest Kongresszusi Központba (parkolóhely keresgélése miatt), de szerencsére az előadás is késett egy picit. Miután elkezdődött, legalább fél óráig csak vigyorogtam, miközben berezonált a nadrágom szára a dobok hangjától, és megfeszültek az izmaim, hogy én is segítsek ütni azt a gigantikus miya-daiko-t (hosszú testű dobot) – nézve ezt a tíz nagyon szeretnivalóan nagyon őrült nagyon japánt, akiknek hangszeres tudásuk, zenéjük, humoruk egyaránt lehengerlő.

Masa Ogawa 1993-ban Nara városában alapította a YAMATO társulatot. Tavaly jártak először Budapesten, és már most hirdetik a 2007-es budapesti előadásaikat, melyek a tervek szerint február 14. és 18. között lesznek – már most szólok, hogy vegyél jegyet, ha nem akarsz kimaradni egy életre szóló élményből!

A YAMATO hivatalos honlapja: www.yamato.jp, a magyar honlap: www.yamato.hu.

folytatás »


, ,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: