HALDESIGN v3 – start

Tudom, hogy hülyeség, de ezt nem bírtam kihagyni: 3 éve indult a HALDESIGN első verziója, és ma az év 3. havának 3. napja van, ezért egyértelmű, hogy most kellett elindítamom a 3. verziót.

Közelednek a választások, ilyenkor mindenki igérget, hűséges klikkelőim és a magam kedvéért is lássuk mit igértem én január 19-én, mi valósult meg belőle és mi várható a közeljövőben.

Igértem, hogy lesznek benne átjárók ide a bloghoz, és vissza – ezt annyira betartottam, hogy a BlogH a HALDESIGN része lett.

A rovatok átrendeződtek, ahogyan igértem. Bár igértem, de a vendégkonyv mégsem szűnik meg teljesen, mert igaz ugyan, hogy a véleménnyilvánításra itt a BlogH, de mindig csak a bejegyzésem témájában. Ha valaki általánosságban az oldalról szeretne valamit közzé tenni, akkor a jövőben ennek a bejegyzésnek a kommentjeként bármikor megteheti (» BEÍR link a bal oldali menüsor alján).

Igértem Flash-filmeket a címlapra. Ez utóbbi a jelenlegi értelmezés szerint a BlogH, és amit igértem, be is tartom: alkalomszerűen lesznek majd itt „kisfilmek” is.

És igértem nagy képeket a Ghalériába. Ezt időhiány miatt csak részben sikerült teljesítenem. A Ghaléria 2005-ös és 2006-os rovata már nagy képeket tartalmaz – még ha nem is akkorákat, amekkorákat igértem, mert az kipróbálva és jobban belegondolva ésszerűtlenül nagynak bizonyult –, a többi rovat folyamatosan kerül feltöltésre a 750 pixel széles / magas képekkel, ezekben jelenleg az előző verzió 450 pixel széles / magas képei láthatók (kivéve a görögországi panoráma-képeket).

És bár külön nem igértem, de tudom, hogy elvárható volna a Portfolio rovat teljes feltöltöttsége, de erre már nem jutott időm – a közeljövőben megszüntetem ezt a hiányosságot is.

4 hozzászólás ehhez: „HALDESIGN v3 – start

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.