100.

Az év 100. napján ez a 100. bejegyzésem. Mikor elkezdtem írni ezt a blogot, kicsit féltem, hogy nem lesz majd témám. Aztán kiderült, hogy sokkal inkább az időm kevés az írására, legalábbis a csekélyke szabadidőmből erre (szívesen) fordítható. Hatalmas csapda ez az internet. Állandóan felbukkannak benne újabb és újabb érdekes blogok, írások, és az ember hajlamos azt hinni, hogy lemarad valami fontosról, ha ezeket nem olvassa rendszeresen. Sőt, mint blogger hajlamos azt hinni, hogy kiheverhetetlen csalódást okoz az olvasóknak, ha nem ír elég gyakran és elég jókat. De elég egyszer elmenni nyaralni két hétre, és kiderül, hogy hülyeség az egész, cseppet sem hiányzik a számítógép, és az elmaradt információk. Vagy nem is kell elmenni, elég csak elgondolkodni ezen…

Közhelyes mondások jutnak eszembe, melyek szerint mindenkinek arra van ideje, amire akarja; és minél többet tudsz, annál butábbnak érzed magad. Közhelyesek, de nagy igazságok. Egyetlen dolog számít: hogy jól érezd magad. Ha ez attól van, hogy egész nap az internetet túrod, úgy is jó, a lényeg, hogy a végén ne legyen hiányérzeted. Mindenesetre én itt most befejezem az írást, mert sok egyéb fontos dolog van az életben.

De csak egy percre, mert valami nem hagy nyugodni, és a hangok a fejemben azt mondják, hogy írnod kell ezt a blogot, mert ha nem teszed, akkor nagyon sok embernek okozol hatalmas csalódást, de legfőképpen halmagadnak, hiszen jól tudod, leginkább neki csinálod :)


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

7 hozzászólás a(z) “100.” bejegyzéshez

 1. Dezső avatar
  Dezső

  Gratulálok a jubileumhoz! Én rendszersen olvasom a bloggod, így észre fogom venni, ha elmész nyaralni. :-)

 2. hal avatar

  Köszönöm Dezső, és ezúton is kívánok Neked boldog névnapot ezen a jubileumon! :)

 3. erika avatar
  erika

  fogadd ezüstpikkelyes gratulációmat a 100-hoz, nem is hittem volna, hogy már ennyi…

 4. Zsofi avatar
  Zsofi

  Én is gratulálok, és boldog halnapot kívánok Neked :-) Még sok érdekes témát, és még több szabadidőt hozzá! Amiatt ne aggódj, hogy csalódást okozol az olvasóknak, hiszen végigkövetve az eddigi munkásságodat, mindig kellemes meglepetéseket okozol azzal, hogy állandóan sikerül megújulnod -és ezáltal követendő példát mutatsz az olvasóidnak. Csak így tovább :-)

 5. hal avatar

  Köszönöm lányok, kedvesek vagytok – mint mindig :)

 6. Sándor avatar

  Hasznos blog, írjad csak! :)

 7. hal avatar

  Muszáj, Te is tudod ;)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: