A Pesty László által 2006. október 23-ról készített 29 perces dokumentumfilmet tegnap este vetítette a HírTV. Arra, hogy a „közszolgálati” Magyar Televízió műsorára tűzze, valószínű még sokat kell várni, de szerencsére a YouTube-on már megtalálható 3 részben:

Különösen javasolt a film folyamatos, többször egymás után történő megtekintése Gergényi Péternek, Demszky Gábornak, Gyurcsány Ferencnek, és a többi, hozzájuk hasonló, szélsőséges, magyarellenes kiscsoportos óvodásnak – egészen addig (vagyis valószínűleg életük végéig), míg be nem látják, hogy a legjobb lenne, ha teljesen kiírtanák magukat a közélet minden területéről –; valamint mindazoknak, akik szerint a „rendőrök” (a kékruhás eszetlen vandálok) 2006. október 23-án szakszerűen jártak el.

7 hozzászólás ehhez: „Megsebzett ünnep

 1. Szomorú, hogy ezt még egyeseknek el kell magyarázni. Mint kisgyermeknek, hogy hogyan lesz a baba. Persze szerencsétleneket megvezeti a média, élén az ÉRTELMISÉGI réteggel. Hányinger.
  Ugye, hogy igazam volt!? Ott a szar az aszfalton. A fos, a széklet, az ürülék, a trágya, a ganyé, a kula, a kaki, a bélsár. Barna színe van és bűzlik. Messziről. A szaga egyszerűen orrfacsaró. Hatalmas légy rajok lepik el. Még egy tábla is virít mellette, amin ez a felirat olvasható NAGY betűkkel: VIGYÁZZ SZAR! Ennek ellenére a magyar átlagember belelép. Van aki csak figyelmetlenségből, tájékozatlanságból. Van aki önzésből. Van aki elkerülné, de megfogják a kezét és belerántják. Van aki büszkén, önként, dalolva. Van aki nem csak belelép, de még TIVORNYÁZIK is benne. Van aki megeszi és kihányja. Felöklenedeszi, visszakrágogja, majd ismét elfogyasztja. És még az ujjait is megnyalja utána. Mind a tizet.
  Van aki…. van aki…..
  Szomorú vagyok, hogy morálisan idáig jutott ez a NAGYSZERŰ ország.
  Mi történt velünk?? Mikor vesszük már észre, hogy az AGRESSZIÓ egy csodálatos, kifinomult védekezési eszköz és csak betegséget szül, ha magunkba gyömöszöljük? Az agresszió egy válasz, egy okozat. Válasz valamire… Istenem meddig kell még hallgatnom az értelmiség lagymatag mérsékletességi, középutas, szalongeci dumáját??? MEDDIG???????

  UI: Pillanatnyilag nagyon könnyű helyzetben lennék, ha egy kisgyermek megkérdezné tőlem, hogy hogyan lesz a baba… A válaszom ez lenne: SEHOGY.

 2. Teljesen egyet értek az előttem szólóval. Bár ameddig lehet békésnek kell lenni, de amikor az erőszak önvédelem okán indokolt, akkor a lehető legkeményebben kell cselekedni és lehetőleg a végletekig menően, illetve, persze úgy, olyan mértékben, amilyenben a támadás ért minket. Nekem is a hócipőm (most mást akartam írni igazából) tele van az önjelölt Gandhikkal (félreértés ne essék, minden tiszteletem az öreg mesteré, de az egy másik kor, egy más nép, egy másik szituáció volt), akik állandóan rinyálnak, hogy az erőszak csak erőszakot szül. Így van. Csak épp nem mindegy, hogy az agressziónak mi az apropója. Ez esetben a saját és társaink életének védelme. Valóban nem kéne elfojtani ezt.

 3. Papucsállatka atka: Megintcsak egy szép összefoglalót írtál a mai magyar valóságról. Elképesztő, hogy még mindig mennyi szarimádó van. Tegnap este a TV2 Naplójának telefonos szavazásában a többség egyetértett a gumilövedékek használatával. Persze nyilván csak szakszerűen (öt méterről fejre)…

 4. Hát igen, kell az az etológia, mint egy falat kenyér. De ki olvas manapság etológiát? Ki tudja egyáltalán, hogy mit jelent? :-(
  Már a Trianont is keverik a triatlonnal. Tegnap átévéztem egy kis borozgatás után. Úgy felbasztam magam, hogy majdnem kiugrottam az ablakon. Kádár népe betelefonált…. És megmondta a tutit.
  Én javaslom Gergényi Méltóságos-Tekintetes-Úrnak, hogy a gumilövedékeket burkolják kívülről svédacéllal, belülre pedig adjusztáljanak egy kis semtex, vagy trotil töltetet. Így simán elérhető lenne, hogy a randalírozónak leszakadjon a feje, vagy éppen a mája felrepüljön akár a 3. emelet magasságába. Csak mindenképpen tudatni kellene az intézkedő rendőrökkel(?), hogy most aztán gyerekek nincs közvetlen közelről fejbe lövés, mert akkor ti is felrobbantok ám!
  A vízágyús autóba pedig töltsenek nyugodtan kénsavat. A gumibotot helyettesítsék légkalapáccsal, a bilincset láncfűrésszel, az azonosítót felvarrható I LOVE KORDA GYÖRGY felirattal. A szolgálati fegyvert pedig cseréljék le mondjuk egy 150mm-es ágyutarackra. A lovakat elefántokra, vagy birodalmi lépegetőkre, a helikoptereket F-18-asokra, a szolgálati gépkocsikat dömperekre. Ehhez persze az átlagproli még a beleegyezését is adná. Önként, dalolva.
  Egyébként a különböző kereskedelmi undormányok nyugodtan feltehetnék a kérdést: Ön szeretné, hogy satuba fogja a kormány az Ön fejét olyannyira, hogy szétloccsanjon? Megfelelő felvezetővel a lakosság 90 százaléka igennel felelne.
  A magyar rendőrről pedig ez a véleményem: Egy szolgalelkű, bézbólksapkás, tuskó, primitív, hitvány, agyamosott, seggnyaló barom, aki még az anyját is seggbe kúrná a főnökei utasítására. Egy kitenyésztett kutya, egy öleb, egy csatlós geci, egy aportírozó blöki, aki ha netán olyan ritka és szerencsés helyzetbe kerül, hogy pinát lát rögtön a gumibitjához nyúl. Egy android, egy élettelen szar, egy rágógumis őstapló. Persze lehet, hogy tévedek.

 5. Ezért hívom én ezeket ÁVÓsnak, mivel a hagyományokat hűen követik. Az elődeik ugyanilyenek voltak. Érdekes, hogy sokan közülük még mindig élnek, pl. Zsámbékon nem egy nyugdíjas volt ávós. Az pedig még érdekesebb, hogy szabadon járhatnak, kelhetnek, egyáltalán ÉLHETNEK, míg pl. a volt 3. birodalmi katonákat SS tiszteket pedig felkutatták az egész világon, az összeset meglincselték, kivégezték a moszatok. Lehet, hogy van akiknek szabad, nem mindegy az előjel? nagyon úgy tűnik hosszú évtizedek óta hogy így van.

  Kaiser Ede tölti az életfolytiglani büntetését. Nagyon helyes (ha ő volt, én nem tudom). Akkor fölmerül, hogy a potenciális munkatársai, kollegái, elvbarátai, szakmaibeli társai, akik hozzá hasonlóan símaszkban, állig felfegyverkezve terrorizálják a békés lakosságot, (csak ők “parancsra”, ugye és élvezettel) hogyan lehetnek szabadlábon?!

 6. Na jó, ne locsogjatok tovább! Elég ebből! Inkább gondolkozzatok azon, hogy a hosszú és véres hétvégére milyen pornót vegyetek ki. Én ajánlanám a gyermekpornót, meg valami ismeretterjesztő filmet a Moszatról.
  Éljetek a pillanatnak! Legyetek metrószexuálisok, vagy operáltassatok egy vaginát a homlokotokra. Az kúl! De akár lehettek verébszexuálisok, csacsiszexuálisok, vakondokszexuálisok, vagy éppen medúzaszexuálisok is. Most egyébként az etalon a kabócaszexuálisok egyre növekvő csoportja. Nem egyszerű lekúrni őket, mert fel kell értük mászni a fára. Szex közben ciripelnek.
  Én úgy érzem, hogy az embriószexuálisok közé tartozom. Az embriópornó nagyon tuti és szórakoztató. Andika pedig a sirályszexuálisokhoz vonzódik. Hétvégén le is ugrunk a Balcsira. Egyébként nekem már régi álmom, hogy átoperáltatom magam. Szeretnék magamnak kenguru ugrólábakat, egy mocsári teknős fejet, két szalamandra végtagot, ebihal szemeket és farkat, az orrom helyére banánt, nemiszervnek tojócsövet, fülnek egy makákó hallószervét, anusnak pedig egy vizicickány segglyukát. És persze egy nagy adag embriószexet!!!!! Egy olyan embrióval, aki előző életében Juszt László nagyanyjának a férje volt és úgy halálozott el, hogy egy körhinta a fejére zuhant miközben éppen összeragadt Gergényi sógorának a kislányának az embriójával, aki éppen a napszemüvegét tisztította. Meg aztán olyan embriókat is jó lenne megszexelni, akik formalinban, dunctosüvegben lapulnak. Fogadni mernék, hogy az a jövő!!!
  És majd csak ennyit kérdezek tőled Zsótikám hogy: -Egy kis dunctosüveg-embriószexhez mit szólnál?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.