8. ARC, Insomnia ötletpont

Tegnap voltunk a kiállítás megnyitóján, kiereszteni a gőzt. Jól sikerült, ezért csak most írok (kicsit másnapos vagyok még mindig). Érdekes élmény volt mászkálni a hatalamas plakátok között, melyeket korábban a monitoromon láttam csak (ott viszont sokszor)…

az Insomnia új honlapjának nyitó oldala

A bejegyzésem második felén elgondolkodtam: szabad-e egy félkész honlapot (a dizájn saját gyermekem) ajánlanom a figyelmetekbe? Az a helyzet, hogy – részben az ARC-os anyagok készítése miatt – kicsit gyorsabban telt az idő, mint ahogy szerettük volna; de az ARC rovat miatt mindenképpen ki kellett raknunk valamit 30-án este (és egyébként is a régi oldal nagyon megérett már a cserére). Ami miatt mégis ajánlom, az az ARC kiállításon levő Insomnia ötletponton feltett kérdések és válaszok oldala, amin jót szórakoztam az elmúlt percekben. Szeptember 18-ig nyitva a kiállítás, lehet még kérdezni az ’56-osok terén (1000 lapot nyomtattunk – talán elég lesz).

ARC mikroszájt

Öndicséret mindig büdös, de az ötletpont nem az én ötletem volt, ezért nem lesz szaga: szerintem marha jól kitalálták ezt az egészet a kollégáim, biztos sok új látogatót hoz a megújuló honlapunkra; amit nagyon sajnálok, hogy nem készült el időben, de talán most már majd nekem is lesz időm besegíteni Máté kollégának, aki kitartóan vívta csatáját – többek között – a rémségesen buta explórerrel.

frissítve (2007. 09. 30.): A sok új látogató bejött, de az elmúlt hónapban semmit nem haladtunk, és ez minden bizonnyal a közeljövőben is így lesz egyéb teendőink miatt. Nagyon ciki.

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Egy hozzászólás a(z) “8. ARC, Insomnia ötletpont” bejegyzéshez

  1. bjmatt avatar

    Az ötletpont egész jól pörög és tényleg vannak jók! :)

    Csatát még vívom, sőt, ha azt még lehet fokozni…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: