Portfólió

A PORTFÓLIÓ rovat átalakítás alatt áll. Az alábbiakban a régi oldal ide vonatkozó tartalma látható.

A fent idézett felirat több mint fél éve díszeleg a PORTFÓLIÓ rovat tetején, és mivel tudom, hogy még évekig ott is marad, ma megszüntettem ezt a rovatot (magát az oldalt nem töröltem ki, csak a főmenüpontok között nem szerepel mostantól). A BEMUTATKOZÁS utolsó mondatát is átírtam, és megcseréltem a két fejezetet benne – Halasi Zsolt került előre, a Haldesign fölé, mert Halasi Zsolt sokkal fontosabb, mint a Haldesign.

Az a helyzet, hogy másodállású egyéni vállalkozóként egyre kevésbé érzek indíttatást arra, hogy a szabadidőmet is munkával töltsem. A blogolás is sok időt igényel, de ezt szívesen csinálom, bár úgy érzem, még mindig túl sokat foglalkozom vele. Sokkal több figyelmet érdemelnének könyvek, filmek, egyéb kultúrális programok, vagy a természet, és persze legesleginkább a család – például a blogolás és az internetezés rovására. Azért a GHALÉRIA teljes feltöltésének tervét még nem adtam fel – már csak 12 év anyaga hiányzik. :)

U.i.: A Print és a Web kategóriákban természetesen továbbra is beszámolok az említésre érdemes „eredeti Halasi gépimunkákról”.

frissítve (2008. 01. 24.): Új munkák nem kerültek fel, de miután kicsit rendberaktam, újra a főmenüpontok között szerepel a PORTFÓLIÓ rovat.


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: