A hídblokádról

Az MSZP frakcióvezetője szerint semmilyen politikai indulat nem adhat menlevelet arra, hogy “félkótya őrjöngők túszul ejtsék a várost”. Ezt Lendvai Ildikó közölte pénteken.

(forrás: gondola.hu)

Hihetetlen, milyen szórakoztatóan tudja kifejezni magát a frakcióvezető asszony – kár, hogy ő nem viccnek szánja.

Amúgy a kormányközeli híradásokból megtudhattuk, hogy a nagy többség mélyen elítélte a „rendbontók” mai akcióit, és szinte senki nem értette, hogy miért éppen egy forgalmas hétköznapi reggelen kellett ezt csinálni? Tényleg, miért nem vasárnap éjjel háromkor? Én csakazért sem segítek, nem árulom el a megoldást.

És bevallom, az állítólagos nagy többséggel ellentétben én szimpatizáltam a tüntetőkkel, minden tiszteletem az övék, akik a megfélemlítések és az agymosási-kísérletek ellenére továbbra is kifejezik ellenszenvüket a jelenlegi hatalommal szemben (természetesen nem a 23-án autókat gyújtogatókra és borogatókra gondolok); még akkor is, ha a címzettek folyamatosan képtelenek üzenetük helyes értelmezésére.


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: