Cirque du Soleil – Delirium

Image (1) cirque_du_soleil_delirium.jpg for post 620

LÁTVÁNY ÉS HANGZÁS KAVALKÁDJA

A DELIRIUM az egyensúly keresése egy világban, amely egyre kevésbé van szinkronban a valósággal. Technikai nagyságrendjével, az emberi látásmóddal és kreatív erőivel átlépi a megszokott aréna előadás határait. A DELIRIUM mozgássá változtatja a zenét.

A Michel Lemieux és Victor Pilon alkotópáros ötletei és rendezése nyomán létrejött DELIRIUM sokarcú esemény, példa nélküli összhang, a modern zenei egyveleg és a lélegzetelállító akrobatika, a multimédia és a lenyűgözően gigantikus látványelemek egyesítése. Feldobva az energikus Cirque du Soleil ritmussal, a DELIRIUM show a látvány és a hangzás kavalkádjába repíti a közönséget.

A DELIRIUM élő multimédiás élmény, 36 művészből álló nemzetközi stáb közreműködésével: 6 zenész, 12 táncos, 6 énekes, 9 akrobata és 3 színész veszi birtokba a színpadot egy időben.

(forrás: www.cirquedusoleil.com)

És semmi túlzás nincs a hivatalos bemutatkozó szövegben: egészen lenyűgöző előadást láttam néhány órája a Papp László Budapest Sportarénában; melyről sajnos nem találtam olyan videót vagy képet az interneten, ami jól érzékeltetné az élményt. Írjam le? Ahhoz kevés vagyok.

» hu.wikipedia.org | » en.wikipedia.org | » youtube.com


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: