Design Hét 2008

Design hét 2008

Az idei Design Hét szám szerint az ötödik. Az eddigi sikerek és a tavalyi 55 ezres látogatószám gyümölcseként minden eddiginél gazdagabb program várja az érdeklődőket. 2008-ban a Design Hét 10 napon keresztül zajlik majd.

Az idei rendezvénysorozat alaptémája a Párbeszéd, s ez a hívószó a tárgy és a felhasználó interakciójára, a designer és a megbízó együttműködésére, a tervező és a társadalom aktív kapcsolatára egyként utal.

A Design Hét sztárvendégeként, s az idei programsor valóságos showelemeként a kortárs designszcéna legeredetibb figurája, a holland Marcel Wanders tart előadást Budapesten.

A Design Hét 5 éves születésnapját a designshopokkal, üzletekkel közösen indított akcióval ünnepeljük, melynek lényege, hogy a Design Hét ideje alatt, a programfüzetben elhelyezett kuponokkal városszerte több mint 50 üzletben 15% kedvezménnyel lehet vásárolni.

Az Iparművészeti Múzeumban látható lesz a Magyar Formatervezési Díj idei pályázatának eredménye, csakúgy mint az elmúlt 5 év legemlékezetesebb pályaművei Formatúra címmel.

Több európai vándorkiállítás is Budapestre érkezik október első hetében: az olasz design legjobbjai Italian Design on Tour címmel, a cseh-szlovák-osztrák-magyar eredményeket bemutató Design Match és a legprogresszívebb hazai designerek rendhagyó tárlata, a Taste MOMEnts.

A hagyománnyá váló túraprogram idén exkluzív budapesti hotelek belsőépítészeti titkaiba enged betekintést; a látványt neves hazai belsőépítészek értelmezik a számunkra.

A Design Hét újdonságaként Portfólió címmel fiatal illusztrátorok minitárlatait rendezzük meg a főváros 20 kulturális csomópontján (kávéházakban, kisgalériákban, speciális üzletekben).

Lesz speciális Pecha Kucha Night, WAMP, számos látványos divatbemutató, trendelőadás és szakmai kerekasztal is.

Városszerte több mint 40 helyszínen zajlanak majd a Design Hét eseményei.

(forrás és további részletek: www.design7.hu)


, , ,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: