Egy-egy budapesti házszám fotó az év minden napjára. Ahogy már írtam is, „nagyon jó ötlet, és a megvalósítás is remek!” Akárcsak a logó.

365 Budapest

Végre elérkezett az évforduló, 2009-et írunk, izgalmas évnek nézek elébe, ennek egyik apropója a legfrissebb fotós projektem, amely kerek egy éven át fog tartani. A 365 Budapest egy tipo-fotogáfiai projekt, amely Budapest házszámainak a sokszínűnégére fókuszál. Körbetekertem a várost a bringámon, így kerestem a számokat. Ez egy hosszú folyamat, amely 2008 június 23-án kezdődött és még nem ért véget, még mindig nincs meg az összes szám. Az oldal naponta frissül, minden nap egy új házszámmal.

(forrás: zsutti.blogspot.com)

7 hozzászólás ehhez: „365 Budapest

  1. Köszi a postot Hal :-) Megtisztelsz! Vicces, hogy egy egyszerű kis fotós-poénkodás eddig “fajult”.
    Lesznek meglepetések, ígérem:)

  2. Igazán nincs mit, megérdemled. :) Kíváncsi vagyok – leginkább a 365-re. Vannak már ilyen nagy számaid? Mennyi hiányzik még? (Persze csak ha nem titok.)

  3. Vannak már nagy számok, a 365 is megvan, de eléggé semmitmondó szegény, keresni akarok helyette egy másikat. Még 110 darab hiányzik, de a gatyafagyasztó hideg miatt most kicsit szünetel a számvadászat. A neheze most jön igazán, amikor egyre ritkábban előforduló “példányokat” kell megtalálni. 300 fölött már nagyon para a helyzet. Ezen az sem segít, hogy megvan a 365-ös.

  4. Az Üllői nem olyan izgalmas, mint az ember gondolná, én konkrétan csalódtam, alig találtam pár jó számot. Közben összegyűlt pár másik utca, már csak a jobb időre kell várni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.