Jókívánság

ez volt a HALDESIGN ma délután és este

Ennél többet én se kívánok azoknak, akik ma feltörték a honlapom:

Kívánom nektek, hogy szarjatok sünt két évig és valaki dugjon minden nap egy ananászt a seggetekbe zölddel előre. A gyerekeiteknek legyen kis farka. A lányokat is beleértve. Kívánok még hosszú életet egy jó kis algériai börtönben.

Szívemből szóltál Dexter! Ha elkészül az arab fordítás is, frissítem a bejegyzést.

frissítve (2009. 01. 16.): Megérkezett a tárhely szolgáltatóm válasza:

Ellnézést a kellemetlenségért, de most alaposan gondoskodtunk róla, hogy ilyenek többé ne fordulhassanak elő. Szigorítottunk amenyire csak lehet a szabályozáson és a közeljövőben újabb biztonsági intézkedéseket is be fogunk vezetni.


, ,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

21 hozzászólás a(z) “Jókívánság” bejegyzéshez

 1. gojszi avatar

  Mi? Dexter feltörte a lapod?! :o :D
  Ömm…én pont ma találkoztam ezzel a képpel, valamit böngésztem, de sajna nem emlékszem rá, hogy mit néztem, meglepődtem, hogy mi lehet ez, de meg se néztem, nem foglalkoztam vele. :( Bakker.

 2. hal avatar

  Javítottam a bejegyzést, hogy még véletlenül se értse senki félre. Még az se, aki akarja. :)

 3. Dexter68 avatar
  Dexter68

  Na micsoda májerség lett volna, ha elterjed, hogy algériai webtörő vagyok.
  Hexter :oD

 4. H.S.László avatar

  Láttam tegnap, szurkoltam is neked, hogy mihamarabb rendbe tudd tenni az oldalt. Sikerült kideríteni, milyen technikával, és hogy törték fel? WP rés volt, vagy más?

 5. Vale avatar

  Egy pár éve nekem nagyon hasonlóan kapták szét egy töküres, nullalátogatós fórumomat. Nem különösebben rázott meg, amikor nemrég észrevettem :-)
  Azért morc lennék ha valaki a blogomat megmolesztálná. Tényleg, tudod hogy csinálták?

 6. csicseri avatar
  csicseri

  elmentek már?
  tényleg írd majd meg, mi történt , kiváncsi vagyok…
  ezzel most vki jól járt vagy puszta szórakozásból tették?

 7. sunflowers avatar
  sunflowers

  Hali! A bukimix.hu oldalán láttam hasonlót, egy horgász oldal. Php 2005 sok-sok hibás, hackelt modul van..

 8. g avatar
  g

  Azért ez a két dolog nincs arányban egymással… mármint amit csináltak és a büntetés.

 9. drzen avatar
  drzen

  Nézzük a dolgok jó oldalát.

  Ha szándékos volt, akkor ez a blog bizony van annyira olvasott a grafikai vénával megáldott Algériai crackerek között, hogy érdemes legyen vele foglalkozni. Ebben esetben, ez ugye a nagyság átka.

  Ha pedig tekinthetjük véletlennek, akkor mint olyan, vélhetően nem szándékos. Következésképp a behatolással felhívták a figyelmet egy olyan hibára amit most már el tudunk hárítani.

  A gyerekeiknek legyen kis farka, beleértve a lányokat is, nem egyértelmű. Farok mint hímvessző, plusz farok (pl. mint kutya farka) a hímvessző mellet, vagy szimplán farok a hímvessző helyett? Nem mindegy nekik sem!

 10. hal avatar

  Fogalmam sincs, hogyan történt, sajnos nem értek az effélékhez… Lebro ezt írta a Propono-n: végigscannelnek egy ip tartományt. PhpNuke, bbb hasonlón keresztül betörnek, aztán átírják az index fileokat.

  [re=15216]g[/re]: Milyen büntetés? Ne viccelj, ez sajnos csak kívánság. (De bevallom, nem bánnám, ha egy csoda folytán valóra válna. Ha valaki bizonyíthatóan, szándékosan kárt tesz más tulajdonában, egyáltalán nem érdekel az arányosság.)

  [re=15217]drzen[/re]: Amennyire én sejtem, ez egy automatizált folyamat, tehát nyilván nem célzottan ellenem irányul. Sajnos, nem tudom, mi a tanulság, mert nem értek hozzá. Nekem a farok alternatívák bármelyike szimpatikus. :)

 11. g avatar
  g

  [re=15218]hal[/re]:
  Nézd, én nagyon kevés blogot olvasok, de a Tiéd több szempontból is tetszik és emiatt benne van a körben. Úgy sejtem, hogy a spirituális szemléletmód közel van Hozzád. Ugyanakkor ez a kívánás (de nevezzük nevén: átok) egyszerűen nem illik bele ebbe a képbe. Mintha egy szép tipográfiával megalkotott könyv egyik oldalán egyszerre csak az egalizálás el lenne felejtve. A sors mindig, minden esetben meghozza a cselekedetek gyümölcsét. Ami lehet édes és éltető és lehet mérges és szenvedést hozó. De mindkettő esetében a tanítás a cél, hogy az ember fejlődjön. A megbocsájtás ereje épít és megoldást hoz, míg a harag csak újabb szenvedést gördít.
  Nem az okoskodás a célom, egyszerűen furcsa egy fekete paca egy szép tájképen. És ettől még ugyanúgy fogom olvasni a blogod.

 12. hal avatar

  Szerintem ne vedd ezt ennyire komolyan. Ezt a fekete pacát meg csak emlékül raktam ide: ilyen volt, mikor először (és remélem, utoljára) feltörték az oldalam. Én nem hiszem, hogy ez az átok bármilyen hatással lenne az elkövetőkre, de nem akarom megbocsájtani nekik, amit tettek. Valahol lenyűgöz, ha valaki képes a „megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel” elve szerint élni, de én legszívesebben téglával dobnék vissza. A szándékos gonoszság gyűlöletet szít bennem. Én ilyen vagyok. Sajnálom, ha csalódást okoztam.

 13. g avatar
  g

  [re=15221]hal[/re]:

  Dehogy csalódtam, azért is írtam, hogy ettől még ugyanúgy az olvasód maradok :) Pláne azért nem, mert ez így őszinte a részedről.
  Ez meg nem komolyság kérdése, egyszerűen egy törvényszerűség: minden visszatér. Amivel dobsz, az a fejedre hullik vissza. Olyan, mint a gravitáció: attól még, hogy nem látjuk, működik. Ha komolyan veszem, ha nem ez van.
  És még egy dolog: nem hinném, hogy szándékos gonoszságról van itt szó, inkább egyszerű igazi butaságról.

  Node erről elég ennyi, további jó blogozást!

  1. hal avatar

   Hú, ha ez mind a fejemre hullana! :) Amúgy örülök annak, amit írtál, köszi!

 14. g avatar
  g

  [re=15223]hal[/re]:
  :)

  No látod, így már mindjárt más (ha belegondolsz, hogy a Te fejedre hullana)… Amúgy van egy nagyon egyszerű tanács, ami mindig segít: tedd azt másokkal, amit szeretnéd, hogy Veled tegyenek.

  És szívesen.

  Megyek filmet nézni. Ennyi. Stop.

 15. hal avatar

  „Tedd azt másokkal, amit szeretnéd, hogy Veled tegyenek” – ezzel a gondolattal már régóta szimpatizálok, és tökéletesen magaménak érzem. Úgy érzem, többnyire eszerint cselekszem.

 16. norbi avatar
  norbi

  „Tedd azt másokkal, amit szeretnéd, hogy Veled tegyenek”

  Ugyanolyan távol áll a való világtól, mint a “fejedre hullik vissza” : mindkettő gondolat a “végül mindig a jó győzedelmeskedik” estimese.
  Ezt a naivitást mi sem bizonyítja jobban, mint az a gondolat, hogy “nem hinném, hogy szándékos gonoszságról van itt szó, inkább egyszerű igazi butaságról.”
  Vagy csak helytelenül értelmezi “g” a szándékos gonoszság és a butaság szó jelentését.

  Nekem a jókívánság utolsó mondata különösképpen tetszett, tudnék 386 emberkét kis hazánkban, akikre kiváltképp ráférne egy olyan élet :)

 17. Dexter68 avatar
  Dexter68

  Megvédem Halat. Az átkot én találtam ki (illetve szedtem össze és gyúrtam eggyé).
  Ugyanis nemcsak Hal oldalát erőszakolták meg, hanem az enyémet is (meg még gondolom, amit értek). De ha valaki hall valami olyasmi hírt, hogy »mezei userek feltörték az algériai hekkerek oldalát és aznapi bulvárhíreket tettek azon közzé«
  Egyébként ha az ember kicsit ügyesebben dobál (pl. nem fölfelé) akkor már nem rá esik a kő ;o)))
  (bocsi)

 18. Karika avatar
  Karika

  “Kívánom nektek, hogy szarjatok sünt két évig és valaki dugjon minden nap egy ananászt a seggetekbe zölddel előre. A gyerekeiteknek legyen kis farka. A lányokat is beleértve. Kívánok még hosszú életet egy jó kis algériai börtönben.”

  Nem tudom miért kell ilyen baromságot írni, hiszen a két dolog tényleg nincsen arányban egymással.
  Ezért minimum lángszóróval kellene kiírtani az elkövetőket és haláluk pillantában pájszert kéne a seggükbe dugni, miközben valaki belevizelne a szájukba. Persze az űrbe is ki lehetne őket lőni, de csak szemét lenne belőlük.

 19. bjmatt avatar

  Nem rossz ez a coda.fm, kösszenet érte! (bocs az offért)

 20. hal avatar

  Megérkezett a tárhely szolgáltatóm válasza:

  Ellnézést a kellemetlenségért, de most alaposan gondoskodtunk róla, hogy ilyenek többé ne fordulhassanak elő. Szigorítottunk amenyire csak lehet a szabályozáson és a közeljövőben újabb biztonsági intézkedéseket is be fogunk vezetni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: