Korzikai fotóstúra – 2009. április 17–26.

Ezt a korzikai túrát kifejezetten természetfotósok részére szervezzük. A túrán két mikrobusz szállítja a fotósokat, az egyikben a kezdő, a másikban a haladó fotósok utaznak majd, így részben függetlenítve egymástól, tökéletesebben lehet az igényeket kielégíteni. Mindkét csoportban egy-egy tapasztalt természetfotós kísérő segíti a minél eredményesebb fényképezést. A gondosan összeállított túraútvonal lehetőséget nyújt a legváltozatosabb tájak – a tengerparttól a hegyek világáig- különböző napszakokban történő fotózására. A programban még éjszakai fotózás is szerepel. A hegyi patakok, vízesések, a megdöbbentő sziklaalakzatok szintén mind ígéretes fotótémák. A makró-fotózás szerelmeseinek pedig bőven lesz lehetősége a tavaszi virágpompa fényképezésére. Természetesen a romantikus épületek, falvak sem maradnak le a kínálati palettáról.

Forrásy Csaba (a „haladó csoport” fotós szakmai vezetője)

Ma kaptam egy levelet a szervezőtől, Kazal Ervintől (Cinto Túraklub), hogy van még két szabad helyünk. Gyere velünk! További részletek itt (jelentkezni a Word dokumentum végén található telefonszámon lehet).

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: