A GHALÉRIA a Flickr-re költözik

Két gondolatnyi ok:

  • Egyrészt sokkal egyszerűbb feltöltenem a képeket egy speciálisan erre a célra kiépített, profi rendszerbe (az első két nap tapasztalatai alapján szuperlatívuszokban tudnék beszélni a Flickr-ről); mint egy általam toldozott WordPress blogba.
  • Másrészt valószínűleg és remélhetőleg így sokkal többen látják majd a hangulatkonzervjeimet, melyeket a jövőben itt tessék keresni: flickr.com/halasi_zsolt (RSS).

És az okozat:

http://www.flickr.com/apps/slideshow/show.swf?v=71649

Ha Flickr használó vagy, kérlek, írd meg, mit tanácsolnál egy magamfajta kezdő flikeresnek – és persze ne felejtsd el megadni a Flickr oldalad címét! Rögtön fel is teszek egy konkrét kérdést: a Lightroom-ból exportált képeim kulcsszavainak hosszú „ő” és „ű” betűi egyrészt hullámosan illetve kalaposan jelennek meg, másrészt az ezeket tartalmazó kulcsszavak duplikálódnak is. Például „Gyömrő”-ből lesz Gyömrő és Gyömr?. Az eddigieket egyenként átjavítottam a Flickr-en, de ezt nem szeretném rendszeresen eljátszani (és nem szeretném mellőzni az „ő”, „ű” betűket). Előre is köszi!


, ,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: