Frissült az oldalsáv

Mától a bal hasábban is megjelennek a legfrissebb Flickr-re töltött képeim. LEGUTÓBB FOTÓZTAM – ez a cím időnként hazugság lesz (ahogyan most is az), mivel itt a legutóbb feltöltött fotóim jelennek meg, ezek pedig nem feltétlenül a legfrissebbek; de utóbbi szóösszetétel címként elég idétlenül hangzik.

frissítve (2009. 09. 09.): Nem volt az ott jó helyen. Nem tetszett, hogy bezavart a fő tartalmi részbe, ami rendszerint tele van képekkel. Most átraktam e hasáb tetejére.

Terveim szerint majdnem minden nap töltök föl néhány új (régi) képet – egészen addig, míg időben visszafelé haladva el nem jutok 1992-ig, amikoris elkezdtem a hangulatkonzerválást. Újrakezdem a negatívjaim szkennelését is, mivel arra úgyis hiába várok, hogy erre egyszerre lesz sok időm, itt is az apránként haladást vettem tervbe (remélem, a két-három tekercs/hét sebességet győzni fogom).

Azt is tervezem, hogy újraélesztem a Fotó kategóriát – idézve benne majdan egy-egy szettemet (de szép szó – és nem húzta alá a helyesírás ellenőrző!) a Flickr-ről. És még sok mást is tervezek…


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: