Tudjátok, nem szoktam hosszas elemzésekbe bonyolódni, most se teszem: ez a telefon bő egy hónap használat után nálam tízből kilenc pontot kap. Tömören összefoglalva azt érzem, hogy nagyon jól átgondolták az egészet, csak nem fejezték be. Például egyfelől zseniális, ahogyan együtt látom a kontaktjaim aktivitásait (SMS, e-mail, Facebook, Flickr, híváslista), vagy amilyen egyszerűen lehet kiválasztani egy elmentett telefonszámot; de ugyanakkor meglepő, hogy az ébresztéshez vagy a naptár emlékeztetőkhöz muszáj valamilyen csengőhangot rendelnem. Szóval olyan, mintha egy csomó apróságról megfeledkeztek volna. Ha tanár lennék, azt mondanám, hogy nagyon jó lesz ez, de a kitűnőhöz még dolgozni kell rajta egy kicsit! Bízom a márciusra beígért 2.1-es frissítésben – és addig is élvezem, mert így is abszolút szerethető.

6 hozzászólás ehhez: „HTC Hero: bő egy hónap után

  1. [re=18084]hal[/re]: Nokiánál ez úgy van, hogy vannak külön naptár- és ébresztő programok, amik sokkal jobban paraméterezhetők, mint a gyári. (lásd még: windows. Van, akinek jó a gyári paint, van, aki lightroomot használ ;o)))))

  2. Ezek annyira alap dolgok, hogy nem hiszem, hogy a 2.1-ben nem lesznek javítva. Ha mégsem, akkor majd anyázok egyet, és programok után nézek. :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.