Számonkérés, elszámoltatás: Jobbik vs Fidesz

Sajnos nem tudok kiállni teljes mellszélességgel a Jobbik mellett, de náluk jobbat pillanatnyilag nem ismerek. A Fidesz mellébeszélése meg magáért beszél – gusztustalanul szánalmas:


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

2 hozzászólás a(z) “Számonkérés, elszámoltatás: Jobbik vs Fidesz” bejegyzéshez

 1. bjmatt avatar

  Igen, én is kezdem érezni, hogy nem biztos hogy jót teszek, ha a Fideszre adom le a szavazatomat. Attól félek a legjobban, hogy mivel már lassan irreálisak az elvárások velük szemben, nem lesznek eléggé radikálisak, nem fognak eléggé bátran változtatni, hogy elinduljon egy folyamat. A Jobbiktól meg pont azt várom, hogy igenis legyen ott a sarkukban és ne hagyja őket elkényelmesedni, meg népszerűségi játékot játszani, mert arra már kurvára nem érünk rá.

  Konkrétan azt látom és hallom már minden Fidesz támogatótól, hogy itt tavasszal csoda fog történni, arany fog folyni a csapból és majd azonnal rendbeteszik az adórendszert, stb. Szerintem ezt várni ugyanolyan hülyeség és naivitás, mint az MSZP-től bármit is.

  Továbbá játszom azzal a gondolattal, hogy ha idén az MSZP 30%-ot kap, vagy afölött, akkor elkönyvelem Magyarországot reménytelennek és én is elköltözöm innen záros határidőn belül. Ha ez a nép az öszödi beszéd és az elmúlt évek után képes még rájuk szavazni, akkor ott igen komoly gondok vannak fejben, ott a következő 4 évben sem látok nagy perspektívát, vagy hogy tudnának-e támogatni egyszer kivételesen egy 4 éven átívelő gazdasáspolitikát. (szerintem ehhez túl rövidlátóak, de ez majd elválik)

  Mondjuk utóbbi opciót talán akkor is fenntartom, ha a Fidesz mondjuk a következő szeptemberre nem egy határozott gazdaságpolitikai csomagot tesz le az asztalra, hanem ellébecol a finom langyos középúton.

 2. hal avatar

  Megértelek. Én mér eldöntöttem, nem szavazok egyik pártra sem, aki az elmúlt 20 év történéseinek aktív részese volt. Ha a Fideszre gondolok, az jut eszembe először, hogy mindig úgy helyezkednek, ahogyan éppen a legelőnyösebb NEKIK. Azt mondják, amit az emberek többsége hallani akar, aztán kényelmesen eldagonyáznak a mocsárban az elvtársakkal együtt. Nem látom, hogy különösebben szívükön viselnék az ország és a benne élők sorsát. Szóval langyos víz…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: