Kevenceim a Flickr-ről

Hetek óta készülök egy bejegyzésre, amiben eredetileg Kikasz fotóiról írtam volna – akivel örömömre sikerült kicsit megismerkednem (legalábbis írásban). De egyrészt túl azon, hogy Kikasznak nagyon jó szeme van, és ügyesen ragad meg részleteket, nem tudok mit írni; másrészt eszembe jutott, hogy meg kellene említenem még sok más Flickr kedvencemet is. Végül nem akartam kiemelni közülük senkit (mindegyikük képeiben szeretek valamit), így inkább ajánlom őket így együtt: íme kedvenc Flickr fotóim, melyek többségét ők alkották.

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

5 hozzászólás a(z) “Kevenceim a Flickr-ről” bejegyzéshez

 1. Mefi avatar

  Jók az ilyen megosztások, mert az ember egyrészt új kontaktokat szedhet össze, másrészt mindig jól esik az embernek a dicséret. :)

  Én arról tervezek régóta egy hosszabb bejegyzést írni, hogy milyen módszerrel érdemes követni és kiválogatni az embereket.

 2. NBéla avatar

  Szép kis gyűjtemény :)

 3. hal avatar

  [re=18177]Mefi[/re]: Na ez nagyon érdekelne, Te hogyan látod. Részemről az is egy nagy kérdés, hogy a jó és rossz (nekem kevésbé tetsző) képek mely aránya fölött/alatt érdemes/nem érdemes követni valakit (ezt nem sikerült szépen megfogalmaznom, de biztos érthető)? Persze ez is tök szubjektív, mi az hogy érdemes? Ha rengeteg időd van, akkor kövess mindenkit, akinek csak egy képe is megtetszik. :)

  [re=18178]NBéla[/re]: Hála Neked is. :)

 4. Kikasz avatar

  Igazán köszönöm a megemlítést, nálam szintén van jó pár fav tőled, meg közös kedvenceink is vannak, mint kiderült.
  Most hogy említetted, ránéztem flickr-re, döbbenet, de már 2200 képet favoltam ott, normális vagyok-é? :) Egyébként szerintem nagyon hasznos sokféle fotós sokféle képét nézegetni, egyrészt inspiráló, másrészt – úgy szoktam mondani – “okosodik tőle az ember szeme” :)

 5. hal avatar

  Nagyon szívesen, részemről a szerencse. Jó ez az „okosodik tőle az ember szeme” szöveg. Ezzel kapcsolatban egyik kedvencem a „retinaajándék” – Czakó Zsolttól hallottam, ha jól emlékszem a felesége szószüleménye. :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: