Digitális fotó utómunka tanfolyam – hírek

  • Hétfő este véget ért az első, tegnap este pedig a második digitális fotó utómunka tanfolyam. Az első kurzus két résztvevőjének véleménye következik (már csak ezért is megérte a rengeteg ráfordított időt és energiát – ezúton is köszi fiúk):

Nagyon tetszett a tanfolyam, lényegretörő volt, az alapoktól a gyakorlati példákon keresztüli bemutatásig. Amit a 8 óra alatt be lehetett mutatni, megtörtént.

Értékelés: 5/5 Tóth Gergő

A tanfolyam nagyon tetszett, kimondottan az Internetes megvalósítás fogott meg. Amit vártam megkaptam, a kezdeti ellenérzéseim a 8. óra végére teljesen elszálltak és szívesen veszem használatba ezt az új szoftvert a képeim rendszerezéséhez és adjusztálásához. Az órák rendszere és tematikája a még teljesen kezdő Lr felhasználóknak – mint és is-, követhető volt. Sokat kell gyakorolni, és akkor talán én is képes leszek olyan professzionális fotós munkára mint Te. További sok sikert a munkában és a magánéletben egyaránt.

Értékelés: 5/5 Antal László

  • A harmadik tanfolyam az eredetileg meghirdetettnél hat nappal később, április 7-én kezdődik, tehát nem csütörtökönként, hanem szerdánként „találkozunk” a résztvevőkkel. Még van egy-két szabad hely (attól függően, hogy az eddig jelentkezők mennyire gondolják komolyan, vagyis befizetik-e a részvételi díjat).
  • A március 31-ig jelentkezők még mindig megnyerhetik az 500 GB-os Western Digital My Book Essential Edition külső merevlemezemet.
  • 5 nap múlva véget ér a bevezető akció, a március 31-ig érvényes 9600 Ft helyett április elsejétől 12000 Ft lesz a részvételi díj.

frissítve (2010. 03. 27.): A második tanfolyam egyik résztvevőjének értékelése:

Tetszett a tanfolyam, szerintem mindenképpen hasznos volt, és tudom majd kamatoztatni a közeljövőben az itt szerzett tudást. Bár még sokat kell használnom, próbálgatnom a Lightroomot, mire járatos leszek abban, hogy melyik képhez hogyan érdemes hozzányúlni.

Értékelés: 4/5 Mikula Csaba


, ,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: