Lightroom, InDesign tanfolyamok: utolsó lehetőségek a jelentkezésre

Hama objektívecset

Van még pár szabad hely a május 5-én induló Lightroom tanfolyamra. Szinte minden résztvevő nyer majd egy ajándékot is, mivel találtam itthon két bontatlan Hama objektívecsetet, ami szintén kisorsolásra kerül a résztvevők között – az előtétlencse szett mellett. Ez az utolsó lehetőség a nagy nyári szünet előtt, aztán majd meglátjuk, hogy szeptemberben újrakezdjük-e.

Az InDesign tanfolyam pedig jövő hétfőn indul, itt már csak egy szabad hely van – ha szeretnél részletesebben megismerkedni a legnagyszerűbb kiadványszerkesztő programmal, még nem késő jelentkezni. Nagy valószínűséggel szintén ez lesz az utolsó lehetőség az online tanfolyamon történő részvételre a nyári szünet előtt (vagy egyáltalán).

frissítve (2010. 04. 26.): Az utolsó pillanatban megtelt a terem, sőt egyvalaki már nem is fér be a ma este induló InDesign tanfolyamra. Amennyiben lesz további három jelentkező, megtartom az eredetileg meghirdetett második tanfolyamot is május 24. és június 14. között. Itt jelentkezhetsz a távoktatásra.


, , ,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: