Sajnos az alábbi látványterveken ábrázolt állapot valószínűleg soha nem válik valósággá, mivel a 13. kerületi főépítész úr szerint nem illene a városképbe.* A tervek szerint az ablakdekorációt One Way Vision fóliára nyomtuk volna…

ReactorRepro – új arculat #5: épületdekoráció

Látványterv a Raoul Wallenberg utca felől

Látványterv a Raoul Wallenberg utca felől → nagy felbontású JPG (3,6 MB)

Látványterv a Hollán Ernő utca felől

Látványterv a Hollán Ernő utca felől → nagy felbontású JPG (3,7 MB)

*A Reactor környékén található üzletek nagy része finoman fogalmazva nem éppen esztétikus külsővel csalogatja vásárlóit.

9 hozzászólás ehhez: „ReactorRepro – új arculat #5: épületdekoráció

  1. A főépítészek többnyire kiöregedett irodai mókusok! Tisztelet a kívételnek! Egyáltalán nem meglepő, hogy ezt reagálta rá. Nagyon szomorú ez a konzervatívizmus, amelyet a fővárosunkra erőltetnek. Zaha Hadid buboréképületét is megfúrták.

    Pedig milyen jó lenne ez az arculat, végre már messziről ki lehetne szúrni az stúdiótokat! Amikor először jártam arra, akkor simán elsétáltam mellette, alig akaródzott észrevennem! :-P

  2. Nekem nagyon tetszik. Az meg mindig érdekes, hogy milyen dekorációkat engednek kirakni és milyeneket nem. Ez szerintem kellemes és tükrözi a cég profilját. Gratulálok, még akkor is ha nem lesz belőle semmi. Üdv

  3. Bakker… ehhez mi köze a főáp. et. nak? Nem mindenki olyat matricáz a kirakatára, amilyet akar? Végülis nem a homlokzatot akartátok megváltoztatni. Tényleg, ami ott a környéken van, egyébként is drámai. Már az volt 18 éve (jézusatyaúristen!) is, amikor arrafelé dolgoztam. De ezek nagyon vigyáznak, nehogy egy lépést is megtegyünk (a jó értelembe vett) Európa felé.

  4. Kolléganőm nézett utána, hogy ez az ügymenet: az ablakfelület x százaléknál nagyobb részére a főépítész engedélyével lehet matricázni… (Nem részletezem a véleményem, úgyis tudod.)

  5. hmm, szép és kreatív munka, kár hogy nem valósulhat meg. A kedves főépítész úrnak tudnék üzenni pár szépet, de nem teszem meg :).

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.