Távoktatás vége

Négy hónappal a nyári szünet beharangozása után ezennel bejelentem, hogy a Lightroom és InDesign tanfolyamok nem indulnak újra. Ennek két egymással szorosan összefüggő oka van:

 • Egyrészt a négy hónap alatt mindössze négyen jelentkeztek az InDesign tanfolyamra (részben nyilván azért is mert sehol nem reklámoztam a lehetőséget).
 • Másrészt pedig semmi kedvem újra felkészülni, és a napi nyolc óra munka után esténként órákat tartani (nyilván ezért nem is reklámoztam).

Jó volt, szép volt, elég volt – még egyszer köszönöm a részvételt! Ez volt a Távoktatás fejezet utolsó cikke.Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

10 hozzászólás a(z) “Távoktatás vége” bejegyzéshez

 1. Dexter68 avatar
  Dexter68

  Pedig jól csináltad… kár érte.

 2. suexID avatar
  suexID

  Bár én is említettem neked, hogy érdekelne a dolog, és utána mégsem jelentkeztem, valahol félig megértelek, félig pedig sajnálom a történteket. Úgy gondolom, hogy az ilyen jellegű tanfolyamoknak igenis lenne helye és piaca hazánkban, ha nem is távoktatásként, de rendes, minősített képzésként biztosan.

  Személy szerint égen, s földön se találtam még egy olyan helyet, ahol ezekről a témákról lehetne tanulni, tudást átvenni, vagy ha mégis akadt valami a Googleban, akkor ott már az egész körítés elriasztott a további lépések megtételétől.

  Nem is annyira titkon remélem, hogy idővel találkozhatok veled, mint oktatómként és hogy végre lesz egy olyan képző központ Magyarországon, ahol nem tucatszakmákra képeznek munkanélkülieket, hanem a valódi szaktudás hiányát enyhítik.

 3. hal avatar

  [re=19530]Dexter68[/re]: Köszi, örülök, hogy tetszett.

  [re=19531]suexID[/re]: Nem vagyok benne biztos, hogy fogok oktatni valaha, de ha igen, örömmel lennék a tanárod. :)

 4. dinnye avatar
  dinnye

  Pedig hozzád képest nyeretlen kétévesek is oktatgatnak méregdrága képzéseken, úgyhogy helyed mindenképpen van a piacon. Egyszóval csatlakozom az előttem szólókhoz, a számból vették ki a szót.

 5. hal avatar

  Köszönöm a dicséretet, mondjuk biztos sikeresebb lehettem volna az Adobe minősített oktatójaként – de nem tudtam rászánni magam, hogy időt és energiát fektessek a vizsgába.

 6. macskafaraok avatar

  Drukkoltam, hogy felfejlődjön a dolog.
  Remélem, csak felmerül az igény egyszer

 7. roonin avatar
  roonin

  Szia! Az eddigi oktatásokról felvétel nem készült? Ha igen, esetleg fel lehetne tölteni valahova és pénzes regisztráció mellett megnézni. Nem tudom mennyire jó ötlet.

 8. hal avatar

  Az ötlet jó, de nem készült felvétel. :)

 9. Bazsó Judit avatar

  Kár lenne ilyen hamar feladni. Vannak ingyenes megjelenési lehetősége, p.l. a http://tavoktatas.lap.hu Startlapos oldalon mindig örömmel jelentetjük meg az új és innovatív távoktatásos projekteket és a Facebook sem semmi manapság. Én már régóta vagyok a “piacon” és kell kifutási időt adni a dolgoknak. Vagy nem?

 10. hal avatar

  Nehéz kérdés, mert ahogy írtam is, a napi nyolc óra munka mellett se kedvem se időm erre, viszont nem kizárt, hogy ha nagyobb energiákat fektetnék a marketingbe, akkor csinálhatnám csak ezt a napi nyolc óra munka helyett. De a napi nyolc óra munka mellett se kedvem se időm a marketingre se (meg ehhez amúgy se értek). És itt be is zárult a kör. :)

  Volt egyébként Facebook kampány, de minimális komoly érdeklődőt hozott, inkább csak a lájkolók száma nőtt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: