Teljes tartalmat az RSS-be!

Csatlakozva Dincsihez én is hangot adok szomorúságomnak, amiért van néhány – egyébként jó – honlap, melyek azt gondolják, hogy attól lesznek sikeresebbek, vagy legalábbis látogatottabbak, hogy csak egy tartalomtöredéket engednek ki az RSS-be, remélve, hogy akit érdekelnek a részletek, majd úgyis kattint. Valaki biztos (például többnyire még én is), de valószínű sokan vannak úgy, mint Dincsi, hogy inkább leiratkoznak az RSS feed-ről.

Szóval kedves spottr.hu, designpirates.hu, szoftver.hu, vastagbor.blog.hu, tudatosvasarlo.hu, matt.org.hu, pixinfo.com és a többi „RSS tartalomirigy” oldal (akik egyébként fukarságotok folytán nem szerepeltek a Pikkely rovatban); meggyőződésem, hogy rossz úton jártok, hiszen ahogy Gábor is írja, az „internetezési szokások megváltoztak, már nem megyek el a kedvenc oldalaimra minden nap, elvárom, hogy ők jöjjenek el hozzám. Aki nem bújt-bújt, aki nem-nem. Aki nem ad feljes feedet, az megy a levesbe és egy hónap múlva már arra sem fogok emlékezni, hogy a világon van…”

frissítve: Éppen publikálás előtt vettem észre, hogy a Spottr feed végre teljes tartalmat ad – hurrá!

frissítve 2: Ez hihetetlen, percekkel a cikk publikálása után a Designpirates feed is „megjavult”. Woody Allent idézve: „bárcsak minden ilyen flottul menne!” :)

frissítve (2010. 10. 15.): http://www.wizardrss.com/ és minden probléma megoldva! :-) – írja kobak a hozzászólások között. És valóban sokat segít a helyzeten, még ha nem is old meg minden problémát. Valamikor tökéletesen működik, de a képeket sokszor nem jeleníti meg, ami a főként vagy kizárólag képekre épülő tartalmak esetében sajnos nem jelent előrelépést.

frissítve (2010. 10. 27.): WizardRSS-t nem ajánlom, 5 napig nem frissítette a feed-eket, ma meg ömlesztve tolta a felgyűlt tartalmakat. Szóval sajnos egyáltalán nem megbízható.


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

4 hozzászólás a(z) “Teljes tartalmat az RSS-be!” bejegyzéshez

 1. kobak avatar

  Remek hírek, a spottr-nél épp tegnap gondolkoztam el a leiratkozáson, amikor a feedben csak reklám volt már. Aztán adtam nekik még egy esélyt, s lám! :-)

 2. hal avatar

  Én a leiratkozáson azért még nem gondolkodtam, inkább kiírtam magamból a felháborodásom. :)

 3. kobak avatar

  http://www.wizardrss.com/ és minden probléma megoldva! :-)

 4. hal avatar

  Ez zseniális! Millió köszönet!

  frissítve: A képekkel sajnos nem mindig birkózik meg, de azért így is nagy segítség.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: