Pontosan öt évvel ezelőtt kezdtem blogolni. Furcsa, hogy még csak ennyi ideje, mert olyan érzés, mintha folyamatosan írnám ezt a blogot, amióta csak írni tudok. De mégfurcsább belegondolni abba, hogy a ma már szinte mindenütt jelen levő és mindent behálózó internet is mennyire fiatal – legalábbis történelmi léptékkel szemlélve.

Képes blog(h)történet

A Haldesign 3-as verziójában kezdődött az egész, ami valahogy így nézett ki, bár ez itt már a vége, éppen a 4-es változat indulása előtti állapot:

HALDESIGN v3

2007. 4. hó 4-én indult a v4 – (aztán 2008-tól volt 4.2 is):

HALDESIGN v4

2008. 6. hó 5-én született meg az 5-ös verzió – négyesikrek lettek, volt belőle bézs, sötét- és világosszürke változat is, melyek közül tetszés szerint lehetett választani, de itt most csak az alapértelmezett, sötétbarna témát idézem:

HALDESIGN v4

A jelenlegi, 6. verzió kezdetéhez pedig nem kell túl sokat visszamenni az időben – idén, 8. hó 6-án startolt:

Haldesign v6

Azóta már történt pár apró változás, és valószínűleg a jövőben is folyamatosan módosul az oldal, hiszen egy honlap jóesetben soha nincs kész.

Egy kis statisztika

2006. május 27. óta működik a Google Analytics az oldalon, azóta 356 186 látogatás, 736 713 oldalmegtekintés, 243 542 látogató szerepel az adathalmazban. Köszönöm az érdeklődést, igyekszem a jövőben is rászolgálni!

3 hozzászólás ehhez: „5 éves a Haldesign blog

  1. Egyszer már hozzászóltam, de az úgy látszik, elveszett… a lényeg az volt, hogy boldog szülinapot. Remélem, kapott a blog egy kis parfétortát onnan a sarokról :o))))
    Innen tanultam meg a indesign-t, nagyon sokat segített a váltásban. Most jól jönne, ha a wordpressről írnál ennyi mindent :o))))

  2. Nem torta volt, hanem szusi. :) Köszi!

    Nagyon örülök, hogy segítettem a váltásban. Jó lenne sok szakmai (többek között WordPress) cikket írni, de folyton időhiánnyal küzdök, és egyelőre nem látok rá esélyt, hogy ez a közeljövőben változna. De vettem az adást, minden tőlem telhetőt megteszek. :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.