Adobe Photoshop Lightroom 4 béta

Örvendetes mai hír az Adobe Photoshop Lightroom 4 béta verziójának megjelenése. Erről magyarul néhány mondatos rövid összefoglaló olvasható a Spottr-en; a részletekre kíváncsiaknak pedig ajánlom Julieanne Kost videóit a Lightroom YouTube oldalán – vagy a „két fotósoppos fickó”, Scott Kelby és Matt Kloskowski prezentációit.

Nekem leginkább az egyszerű videó szerkesztési lehetőség tetszik, ezért is az ezt bemutató videót ágyaztam be, de a többi újdonság is nagyon szimpatikusnak tűnik – és állítólag (igen, már megint ezt ígérik) gyorsabb is az új verzió, 3-as számú elődjénél. Hiszem, ha látom. (Nem próbáltam, nem bétázom, megvárom a véglegest.)

Még egy jó hír, hogy lesz magyar nyelvű Lightroom 4 könyv is – a remek Adobe Photoshop Lightroom 2 fotósoknak kézikönyv szerzője, Baráth Gábor (Dincsi) által.


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: