2012|12|12 projekt

2007 tavaszán vettem egy Epson Perfection 4490 PHOTO szkennert azzal a szándékkal, hogy digitalizálom vele a filmes archívumomat. Közel öt év alatt alig két év negatív filmjeit dolgoztam fel. Ezen próbálok gyorsítani az első egy éves projektemmel.

2012-ben minden hónap 12-éig feldogozom egy-egy év anyagát. 12 hónap alatt 12 évet: 1992-től (ekkor kaptam meg a 18. szülinapomra az első fényképezőgépemet) 2003-ig (ekkor váltottam digitálisra).

Az elején van némi előnyöm: az első két (másfél) év már be van szkennelve, és az 1992-es képeket már át is néztem. A fotográfiával történő ismerkedésem első fél évéből (merthogy 1992 nyarán kezdtem), nem akad említésre méltó darab, így erre a hónapra csak a projekt logója jutott.

Flickr oldalamra folyamatosan kerülnek fel a projekt képei, itt pedig legközelebb február 12-én jelentkezem az 1993-as év legjobb halfotóival.

A projekt teljes anyaga→


, ,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: