Tóth Imre: Magyar őstörténet

Tóth Imre: Magyar őstörténet

Kedves ismerősöm szavaival ajánlom Tóth Imre hiánypótló írását, ami teljes egészében letölthető innen: pdf, doc + ami kimaradt: pdf.

Először azt hittem, hogy dr. Papp Lajos több ezer éves rovás írás gondolatai, Mezopotámiát lepipáló magyar kulturális emlékei, vagy több tízezer éve Európa szívében élő magyar nép genetikai bizonyítékai nem jelentenek mást, mint, hogy adott egy fickó, akinek agyára ment a magyarság tudat. Aztán, hogy más könyveket, cikkeket is nézegetek… Lehet, hogy Árpádtól kezdve a finn-ugor nyelvi gyökereken át egy rakat dolog vagy komplett baromság, vagy finoman fogalmazva sem úgy volt, ahogy tanultuk. Egy biztos, a történelem órák tananyaga sem több, mint a tévéreklámok: el akarnak ültetni valamit a fejedben, hogy hasznot húzzanak belőle. Olvasd el a csatolt pici könyvet, máris színesebb lesz a világ.


, , ,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: