• Többen kérdeztétek, hogy hova tűntek a halasizsolt.hu tartalmai, mint például a régi Haldesign-ról előhalászott, aktualizált szakmai cikkek. Nem tűnt el semmi, csak annyi történt, hogy a halasizsolt.hu tegnaptól már a haldesign.hu-ra van átirányítva. A korábbi halasizsolt.hu tartalmak a haldesign.tumblr.com címen továbbra is elérhetőek.
  • Kicsit kapcsolódva az előzőhöz: az imént említett Tumblr oldalon nem folytatom a szakmai cikkek újraközlését; viszont a Designpirates oldalán igen. Hamarosan megjelenik egy hosszúra tervezett sorozat első darabja, melynek témája – természetesen mi más, mint – az InDesign.
  • Végül, de nem utolsó sorban, maradva házunk tájánál: mostantól közkívánatra újra lehet kommentálni. Egyébként azért éreztem feleslegesnek ezt a funkciót, mert az utóbbi időben alig volt hozzászólás, de belátom, „minden vélemény számít” – (link/form a bejegyzések végén). És most érzem úgy, hogy végre minden a helyére került, villámgyors az oldal, öröm használni, jöhet a napok óta felgyűlt cikkáradat (nyugi, később napi 5-10-nél nem lesz több – melyek többsége könnyen emészthető vizuális csemege); és jöhetnek a hozzászólások is!

2 hozzászólás ehhez: „Háztáji hírmorzsák

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.