Dr. David Duke: Zsidó szupremácizmus

Sokat gondolkodtam, mit írjak e könyvről, de nem jutottam dűlőre. Jó lenne, ha minél többen elolvasnák, mert a kötet szerzője egy nagyon fontos tabutémáról ír nyíltan és tárgyilagosan. Ha rákeresel a szerző nevére és a könyv címére, akár a netről is letöltheted. Részletek a könyvből:

Lassan ráébredtem arra a kettős erkölcsre, ami minden zsidó—nem-zsidó kapcsolatot áthat. A zsidók egyféle erkölcsöt prédikálnak maguknak és egy másfélét a nem-zsidó világnak. Számukra a legmagasabb erkölcs a faji büszkeség, a szolidaritás, a hagyomány és az önérdek erkölcse. De azoknak, akiket ők versenytársaiknak vélnek, sokszínűséget és liberalizmust prédikálnak. Ha efféle kettős mérce nem létezne, hogyan is tudná a zsidók által uralt amerikai média:

 • Pártfogolni az izraeli nemzetet, amely iskoláiban a zsidó vallást propagálja, míg az amerikai állami iskolákban ellenzi a karácsonyi dalok éneklését?
 • Pártfogolni az izraeli nemzetet, amely szigorúan szétválasztja az iskolákat, a közösségeket és a intézményeket arab és zsidó használatra — míg elítéli a külön iskolákat és lakótelepeket Amerikában és Dél-Afrikában?
 • Pártfogolni az izraeli nemzetet, amely a „csak zsidókat” elv szerint enged bevándorolni, miközben Amerika azon törekvését is aláássa, hogy legalább az illegális bevándorlást lejjebb szorítsa?
 • Pártfogolni az izraeli nemzetet, amely megengedi bármely állampolgárnak, hogy gépfegyvert viseljen, miközben Amerikában a fegyverviselés ellenőrzését szorgalmazza?
 • Pártfogolni az izraeli nemzetet, amely nyíltan kijelentette, hogy küldetése a zsidó nép és örökség megőrzése, míg elítéli azokat a palesztinokat, akik saját államot akarnak, s hevesen támadja azokat az európai amerikaiakat, akik azt merik szorgalmazni, hogy meg kell őrizni Amerika nyugati örökségét és kultúráját?
 • Mindig úgy fesse le a mindenkori zsidó—nem-zsidó kapcsolatokat, ahol a nem-zsidók gonosztevők, a zsidók pedig ártatlan áldozatok, miközben „antiszemitának” bélyegzi a nem-zsidókat, ha meg merészelik védeni magukat ilyenfajta etnikai rágalmak ellen?

Amikor 16 éves voltam, meg sem fordult a fejemben, ha a gojellenesség erőteljes zsidó vonásait kiemelem, zsidóellenesként leszek elkönyvelve. A mai napig sem fogadom el ezt a bélyeget, és még mindig azt hiszem, semmivel sem zsidógyűlölőbb dolog szembeszállni a zsidó szupremácizmusal, mint amilyen olaszgyűlölő tett az olasz maffiával szembeszállni.

Amerikában és a nyugati világban egyedül a zsidóknak lehet az igazi patriotizmust képviselniük — közülünk azokat, akiknek a hazafiassága túlmegy a július negyediki tűzijáték csodálatán, könyörtelenül támadják. Azokat a zsidókat, akik más népek felett próbálnak irányítani, soha nem ítélik el, csak minket, nem-zsidókat, akik egyszerűen csak azt a természetes vágyunkat fejezzük ki, hogy szeretnénk, ha a saját nemzeti hagyományainkat, értékeinket, érdekeinket tükröző nemzet lennénk, zsidógyűlölőként megbélyegeznek, kikiáltanak rasszistának, szupremácistának és gyűlölködőnek. Az ilyen képmutatás mindig is a stratégiájuk lényege volt, és fegyver hatalmuk gyakorlására. A másik fegyver képes felügyelni a nyelvet. Ideje megnéznünk, mi a valódi oka, hogy a modern világ legtöbbször rosszul használja ezt a szót: antiszemitizmus.


, ,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

3 hozzászólás a(z) “Dr. David Duke: Zsidó szupremácizmus” bejegyzéshez

 1. Atyafi Peca avatar
  Atyafi Peca

  Elhatárolódom

 2. AbEnd avatar
  AbEnd

  Kár, hogy a címet nem “…felsőbbrendűség”-nek fordították. Remélem, a fordítás jobb a könyv többi részében. Egyébként persze szigorúan tabu témaként furcsa is lenne, ha nem egy lakonikus elhatárolódás az első válasz. Természetesen azonnal antiszemita, és ezzel körön kívüli, nem szalonképes, tisztátalan, aki egyetértőleg nyilatkozik ezzel kapcsolatban. De hát éppen erről szól a könyv :)

  1. halasizsolt avatar

   Szerencsére biztosan tudom (mivel 31 éve ismerem), hogy Atyafi csak viccnek szánta a hozzászólását, ő is hozzánk hasonlóan (át)látja a helyzetet – ahogyan szerencsére egyre többen vannak így.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: