Két nappal a 4.1-es Android bejelentése után ma reggel végre megérkezett a Telenoros telefonomra a 4.0.3! Maradt pár bosszantó apróság, melyek korábban is zavartak: a ronda galéria; a borzalmas zöld-fekete és piros-fekete színátmenet a telefonálás közben a háttérben, megfejelve a kis felbontású profilképpel a közepén; az el-választott gomb-feliratok (pl. Billen-tyű…); és most hozzá jött még, hogy a szövegbeviteli gombok kb. felénél hosszú érintésre nem jönnek elő az adott gombhoz tartozó egyéb karakterek.

Előbbiek többsége gondolom, a Samsung hülyeségei (nem az alap Androidé), amihez hozzájön még sok egyéb apró „igénytelen-bóvli-jellegzetesség” – úgyhogy már eldöntöttem: a következő telefonomat biztos nem a Samsung kínálatából választom.

Viszont aminek egy-két órás ismerkedés után nagyon örülök:

  • Szebb tipó, letisztultabb, finomabb dizájn.
  • Végre kereshetek kereszt- és vezetéknévre is a telefon alkalmazásban – sőt az ékezetes betűkkel sincs gond (ahogyan már réges-régen a HTC Heroban! – LOL).
  • És végre a telefonomon is Chrome-mal böngészhetek – elsőre tökéletesnek tűnő alkalmazás, öt csillagos élmény! (A Chrome for Android alapból nem része az Android 4.0-nak, de utóbbi a feltétele előbbi telepítéséhez.)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.