Megjelent az Adobe Photoshop CC

Kipróbálni még nem volt időm (és ezen a héten már nem is nagyon lesz), de a látottak és olvasottak alapján úgy tűnik, hogy szimpatikus és praktikus újdonságok érkeznek. Engem leginkább ezek lelkesítenek: új intelligens élesítés, intelligens felskálázás, fényképezőgép-rázkódás csökkentése, Camera Raw 8 rétegtámogatás – de nagyon sok egyéb finomságot is kapunk; a teljes lista az Adobe oldalán magyarul is megtalálható.

(Csak zárójelben: kicsit cikinek érzem, hogy csak most kapjuk meg a Photoshopban a szerkeszthető lekerekített téglalapokat – mint „az egyik leginkább várt funkciót” –; és látatlanban is le merem fogadni, hogy az InDesignnal és az Illustratorral történő egységesebb működés terén [azonos funkciók azonos módon működjenek és legyenek elérhetők] még bőven lenne mit javítani – de örüljünk annak, ami van, és szerencsére bőven van minek.)

Frissítve: A Photoshop CC mellett megjelent többek között az InDesign CC és az Illustrator CC is. Első benyomás: telepítés után a három program közül (Ps, Id, Ai) egyedül a Photoshop kérdezett rá, hogy a beállításaimat át akarom-e hozni a CS6-ból; és a sötétszürke felhasználói felületet sem sikerült egységesre összehozniuk.


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: