Táguló köreim #2

Az előző két hét a 3,7 km-es köröké lett volna, de a múlt hetet baráti társaságban Balatonfenyvesen töltöttük, és ott elég nagy a síkság, gondoltam, hogy nekem, Szemlőhegyhez szokott embernek ez nagyon könnyedén fog menni, így rádobtam még pár száz métert – meg aztán így jött ki szép kerek szögletesre, ami 4,4 km lett. Csak a 80 százalék feletti páratartalommal nem számoltam, amihez kedden és szerdán hozzájött még a szinte folyamatosan fújó erős szél is. Szóval nem ment olyan könnyen, mint azt előtte gondoltam, de azért jól esett, és nem is kellett korán kelnem (be se állítottam az ébresztést), mert még reggel 8 körül se volt olyan nagy meleg (meg olyan igazán nagy még később se).

Tegnap erre futottam (4,1 km – három kört futottam az új Vérhalom téri futópályán), ma pedig erre vittek a lábaim (4 km – nem egészen egy kör a futópályán, aztán egy kis „szlalom”). Valószínű ezeket variálom a jövő hét végéig. Aztán már nem aprózom el annyira, mint eredetileg terveztem, szeptember második hetétől kezdve jön a 4,5 km, és a csillagászati ősz kezdetétől már 5 km-re tágítom a köreim. (Persze az eddigiekre is lehet mondani, hogy elapróztam, de egyrészt nem sietek sehova, másrészt jól esett egy kis változatosság a rendszeres útvonal változtatások által.)


, , ,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: