Ma a Tumblr-ről a Smugmugra költöztettem hangulatkonzerves honlapom, ahol fotóim legjavát gyűjtögetem. A váltásnak részemről egyetlen hátránya van: mostantól ezért is fizetnem kell – cserébe viszont megszabadultam rengeteg kompromisszomtól, amit a Tumblr szűkös mozgástere okozott. A Smugmug pedig pont arra van kitalálva, amire szükségem van: fotók professzionális tárolására, publikálására és értékesítésére. Iszonyú összetett, nagyon sokoldalú rendszer, ami épp ezért okozott némi bosszúságot is – de végül mindent sikerült megoldanom, amit szerettem volna (egyszer a villámgyors support segítségét is igénybe véve).

Nem utolsó sorban a fotóim is olcsóbbak lettek – így remek karácsonyi ajándékok lehetnek egyedi hangulatkonzerv nyomataimból, posztereimből, vásznaimból, képeslapjaimból. Az elérhetőség(ek) a régi(ek): cannedmoods.com (hangulatkonzervek.hu, halfoto.hu), a honlap pedig vadonatúj (RSS itt) – és idén decemberben majd’ minden nap egy újabb hangulatkonzervvel gazdagodik.

A Smugmug sokoldalú testreszabhatóságának hála, lehet böngészni a fotóimat albumonként, címkék szerint, tetszőleges szóra keresve, vagy akár térképen is.

megujult_hangulatkonzervek_honlap_2

2 hozzászólás ehhez: „Megújult hangulatkonzervek honlap

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.