Frissítve (2013. 12. 05.): Ma beolvasztottam a Haldesign archívum (2005–2011) anyagát a halasizsolt.hu-ba, így mostantól egy helyen elérhető minden, amit valaha blogoltam. Létrehoztam egy új kategóriát az Androiddal kapcsolatos bejegyzéseknek – és hogy áttekinthetőbb legyen a „szakmai” tartalom struktúrája, az InDesign, Lightroom, Photoshop, Illustrator kategóriákkal együtt beraktam a Szoftver kategória alá. Végül pedig az ezernyi bejegyzés jobb böngészhetősége kedvéért készítettem egy láblécet is, ahonnan többek között a hónaponkénti archívum is elérhető.

Éppen ma 8 éve tettem nyilvánossá a blogom, amit akkor 11 napja kezdtem el írni. Azóta sok minden változott, kivéve egyet: mindig van valami a megírandók listáján. Illetve még valami állandó: a folyamatos változás – mától ismét megújult a dizájn, megszületett a 14-es verzió (melyet a WordPress legújabb alapértelmezett témájából, a Twenty Fourteen-ból faragtam át), ami a közel másfél éves 13-ast váltotta le. És mivel arról elfelejtettem képernyőfotót készíteni, a jelenlegiről már most megteszem:

8_ev_v14

5 hozzászólás ehhez: „8 év, v14

      1. :) És még tudom fokozni: az ezernyi bejegyzés jobb böngészhetősége kedvéért készítettem egy láblécet is, ahonnan többek között a hónaponkénti archívum is elérhető. :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.