8 év, v14

Frissítve (2013. 12. 05.): Ma beolvasztottam a Haldesign archívum (2005–2011) anyagát a halasizsolt.hu-ba, így mostantól egy helyen elérhető minden, amit valaha blogoltam. Létrehoztam egy új kategóriát az Androiddal kapcsolatos bejegyzéseknek – és hogy áttekinthetőbb legyen a „szakmai” tartalom struktúrája, az InDesign, Lightroom, Photoshop, Illustrator kategóriákkal együtt beraktam a Szoftver kategória alá. Végül pedig az ezernyi bejegyzés jobb böngészhetősége kedvéért készítettem egy láblécet is, ahonnan többek között a hónaponkénti archívum is elérhető.

Éppen ma 8 éve tettem nyilvánossá a blogom, amit akkor 11 napja kezdtem el írni. Azóta sok minden változott, kivéve egyet: mindig van valami a megírandók listáján. Illetve még valami állandó: a folyamatos változás – mától ismét megújult a dizájn, megszületett a 14-es verzió (melyet a WordPress legújabb alapértelmezett témájából, a Twenty Fourteen-ból faragtam át), ami a közel másfél éves 13-ast váltotta le. És mivel arról elfelejtettem képernyőfotót készíteni, a jelenlegiről már most megteszem:

8_ev_v14


, ,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

5 hozzászólás a(z) “8 év, v14” bejegyzéshez

 1. Horváth Tamás avatar

  Örülök a váltásnak, szebb is lett, meg jobb is lett :)

  1. Zsolt Halasi avatar

   Örülök, hogy Te is így gondolod.

 2. Zsolt Halasi avatar

  Ma beolvasztottam a Haldesign archívum (2005–2011) anyagát a halasizsolt.hu-ba, így mostantól egy helyen elérhető minden, amit valaha blogoltam. Létrehoztam egy új kategóriát az Androiddal kapcsolatos bejegyzéseknek – és hogy áttekinthetőbb legyen a „szakmai” tartalom struktúrája, az InDesign, Lightroom, Photoshop, Illustrator kategóriákkal együtt beraktam a Szoftver kategória alá.

   1. Zsolt Halasi avatar

    :) És még tudom fokozni: az ezernyi bejegyzés jobb böngészhetősége kedvéért készítettem egy láblécet is, ahonnan többek között a hónaponkénti archívum is elérhető. :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: