Egy hónappal a hazai indulása után mi is kipróbáltuk az Ubert. Szombaton ahelyett, hogy hívtam volna egy taxit, elindítottam az alkalmazást a telefonomon, megadtam, hova szeretnénk menni, megjelent a várható fuvardíj, és hamarosan már láttam is a térképen, hogy 7 perc múlva ér hozzánk Gábor a Ford Mondeojával. Minden flottul ment, mikor célba értünk, a sofőrünk (Ubertől kapott, lebutított – azaz „céleszközösített” –, kötelezően használandó) iPhone-ján megjelent egy 1400 Ft körüli végösszeg – míg az én telefonomon egy nagy nulla virított. Kis tanakodás után rájöttünk, hogy azért, mert aktiváltam Kobak promó kódját, így nem kell fizetnem. Adtam kedves sofőrünknek egy 5 csillagos értékelést, majd elégedetten távoztam. Hazafelé is eljátszottuk ugyan ezt – csak nem Gáborral, hanem Sándorral –, éjjel fél egykor is pár perc alatt kaptunk autót. Első Uber utam után kaptam egy e-mailt, melyben többek között ez szerepelt:

Minden ismerősöd, aki ezzel a kódoddal regisztrál nálunk, 5000 Ft kedvezményt kap az első Uber utazásából. Ráadásul minden általad ajánlott személy után, aki velünk utazik, 5000 Ft Uber kreditet kapsz ajándékba, amiket a következő utazásod alkalmával felhasználhatsz. Így mindenki jól jár és az így szerzett pontjaidnak nincs felső határa.

A KEDVEZMÉNY KÓDOD
xcl1x

Így kell felfuttatni egy eleve jól kitalált, szimpatikus rendszert. Tehát ha szeretnéd igénybe venni az 5000 forintos kedvezményt, használd a fenti kódot – persze csak miután regisztráltál az Uberen, és letöltötted az alkalmazást (Android, iPhone, Windows Phone); amit eddigi tapasztalatom – valamint hallottak, olvasottak – alapján csak ajánlani tudok, mert az Uber

  • egy felhasználóbarát, szépen kivitelezett alkalmazáson keresztül kényelmesen és egyszerűen használható;
  • olcsó, és átlátható – minden az alkalmazáson keresztül történik –;
  • és fizetésnél nincs tökölés készpénzzel, bankkártyával, borravalóval.

Frissítve (2015. 01. 11.): Mától új ajánlási rendszert vezettek be: fix 5000 Ft helyett egy fél éven belül felhasználható ingyenes út az ajándék, legfeljebb 2500 Ft értékben. Ezt továbbra is minkét fél megkapja, tehát az ajánló és a beajánlott is jól jár.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.