Öt hete nem tudok megszabadulni a taknyomtól, és így nem is kívánom a (hideg) bort – amit egyébként esténként vacsorához rendszeresen szoktam fogyasztani egy-egy pohárral (száraz villányi vöröset természetesen). Ma eszembe jutott a forralt bor, és hogy ezen a télen még nem is ittam. De kinek van kedve lábosban forralgatni, fűszerezni? Nekem nem volt, ezért:

  1. elővettem egy teás bögrét,
  2. beletöltöttem a bort,
  3. beraktam a mikróba 1,5 percre,
  4. raktam bele 3 teáskanál mézet, és egy erdei gyümölcsös teafiltert (utóbbit 5 percre),
  5. majd jólesően elfogyasztottam a kellemes hőmérsékletű és aromájú italt.

Feleségem megkóstolta, és ő is kért, neki vízzel higítottam (csak mert „nem erősen” kérte). Egészségetekre!

2 hozzászólás ehhez: „Teás „forralt” bor

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.