Még csak egy napja használtam a harmadik Xperia Z2-met, mikor csütörtök este wi-fin elkezdett letöltődni egy 658 MB-os rendszerfrissítés. Egy órán belül kiderült, hogy jól sejtettem: a fél éve megjelent Lollipop végre megérkezett a telefonomra. Az első benyomásaim (hozzátéve, hogy nem tudom, mit változtatott az eredetin a Sony):

megerkezett_a_lollipop_sony_xperia_z2-re

  • Bár nagyon finomak az animációk, és alapvetően szép a felület, azért kicsit csalódtam a nyalókában. Nem érzem elég egységesnek, leginkább a három meglehetősen markáns szín (kék, narancs és türkiz – bár pont a kedvenc színeim), és azok megváltoztathatatlansága zavar.
  • A hangerő szabályozás új módja alapvetően jó ötlet, de semmilyen logikus magyarázatot nem találok arra, hogy csupán a hangerő gomb nyomkodásával miért nem tudom elnémítani a telefont (rezgésmentesre).
  • Az internetbeállításokat újra kellett konfigurálni (Vezeték nélküli és egyéb hálózatok > Továbbiak > Internetbeállítások) – nem nagy ügy, csak szívás, ha nem jössz rá, miért nincs netes kapcsolat (ezért is írtam le).
  • Összességében a fenti apróságokat leszámítva tetszik az Android 5-ös verziója, iderakom emlékül, milyen most a telefonom kijelzője (vesd össze a decemberivel).

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.