Portfólióm #01: 200×200 magazin

8 éve frissítettem utoljára a portfóliómat. Mikor szükség lett volna rá, mindig próbáltam „eljópofáskodni”: cipésznek lyukas a cipője, ugyebár… De most végre rászántam magam, és összeválogattam az elmúlt nyolc év Haldesign termésének legjavát. Négyzetes oldalakat terveztem (nyomtatásban 22×22 cm), és októbertől minden hétfőn „idézek” néhányat, hogy az év végére összeálljon a teljes anyag. Az első 9 oldal:

halasizsolt_portfolio_220x220_-2-3

200×200 magazin

Ügyfél: Halasi Zsolt

Szerencsére elmondhatom, hogy kevés számú, de remek ügyfeleim vannak. Viszont be kell vallanom: a legkedvesebb ügyfelem én magam vagyok. Mikor neki (vagyis magamnak) dolgozom, nincs szükség egyeztetésre, mindig kitalálom, mit akar(ok), és a végeredmény minden esetben pontosan olyan, amilyent elképzelt(em). Így volt ez a 200×200 magazin esetében is, melyhez a logót is volt szerencsém megtervezni.

2017 augusztusában a fejembe fészkelte magát a gondolat: könyvet csinálok a futókalandjaimból. Aztán ebből a gondolatból végül egy magazin ötlete fogant meg, ami a 200×200 km projektem* kezdete, vagyis 2013 tavasza óta készült képeimre épült volna – ahogy a címlap-terven is szerepel: „40000 km képekben”. A magazin végül kellő számú előfizető nélkül nem készült el teljesen, de nagyon élveztem a munkát. Ezúton is köszönöm a megbízást, Zsolti! :-)

* halasizsolt.hu/200×200-km-projekt

a teljes portfólióm megtekintése →


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: