Portfólióm #05: „Élő adás a testemből” könyv

8 éve frissítettem utoljára a portfóliómat. Mikor szükség lett volna rá, mindig próbáltam „eljópofáskodni”: cipésznek lyukas a cipője, ugyebár… De most végre rászántam magam, és összeválogattam az elmúlt nyolc év Haldesign termésének legjavát. Négyzetes oldalakat terveztem (nyomtatásban 22×22 cm), és októbertől minden hétfőn „idézek” néhányat, hogy az év végére összeálljon a teljes anyag. 22–25. oldal:

„Élő adás a testemből” könyv

Ügyfél: Kecskemét-Széchenyivárosi Közösségépítő Egyesület

Kiindulásként adott volt a könyv német változata, ami számomra egy „kusza stíluskavalkádot” képviselt. Ügyfelem szerencsére szabad kezet adott az áttervezéshez, így elkezdtem az alapoktól kitalálni és felépíteni mindent, megpróbálva belevinni egyfajta következetességet – persze mindezt úgy, hogy a végeredmény az összetettsége ellenére egységes és esztétikus legyen; valamint vonzó a célközönség, vagyis a tinédzser lányok számára.

Nagyon élveztem a munkát, öröm volt együtt dolgozni a SZÉK csapatával, akik nem egyszer voltak segítségemre építő kritikákkal és tanácsokkal, melyek eredményeképp a végeredményre mindannyian büszkék vagyunk. Nagy munka volt, és mikor befejeztem, kifejezetten hiányzott a folytatás…

…ami szerencsére nem is marad el, mert a könyv német szerzője – a magyar kiadást az összes eddig elkészült nyelvi mutáció közül a legszebbnek értékelve – megbízott az angol változat elkészítésével.

a teljes portfólióm megtekintése →


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: