Lajkó Félix és barátai

Feleségemnek irigylésre méltóan nagyszerű ajándék ötletei vannak. Tőle kapott karácsonyi ajándékként tegnap este Lajkó Félix és barátai koncertjén vehettünk részt a MÜPA-ban. Már napközben is többször eszembe jutott, hogy milyen jó lesz majd este… és így is lett: lenyűgöző megtapasztalni, amikor valaki ennyire összenő a hangszerével és ilyen magával ragadóan tudja rajta keresztül hangok formájában a közönség felé áramoltatni az érzéseit! És nem kevésbé lenyűgöző megtapasztalni, mikor egy zenekar ennyire egy hullámhosszon van – fantasztikus élmény volt velük rezegni, ezúton is köszi Drágám!

Ráadásként egy zenefüggetlen új megtapasztalással is megajándékozott az este: rájöttem, miért megy nehezen a vizelés más piszoárokba, és miért nem probléma, ha a – a minden ízében remek – MÜPA vécéjében áll mellettem valaki dolgom végzése közben. A lényeg, hogy szemem sarkából oldalra tekintve (akaratlanul – avagy a periférikus látómezőmben) a szomszéd mellének magasságánál ne lássak lejjebb (és ezáltal feltételezhetően ő se lásson nálam ennél mélyebbre). A MÜPA mellékhelységében ennek megfelelő magasságban van az elválasztó elhelyezve – szeretem, mikor az ilyen „apróságokra” is jut figyelem, és nem „csak úgy” vannak a dolgok!


, , ,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: