Új honlap az Aranypont Akupunktúrának

„Cipésznek lyukas a cipője” ugyebár, mondhatni tipikus; de ha már 2017 óta nem frissítettem a portfólióm, legalább az elmúlt három évben általam készített honlapokat bemutatom itt, a sajátomon – igyekszem év végéig minden héten egyet.

Egy régi, ma már elavultnak számító honlap megújítására kaptam megbízást az Aranypont Akupunktúrától január végén. Az egyik legfontosabb szempont volt, hogy az új honlap reszponzív legyen, vagyis minden kijelző méretnél megfelelően jelenjen meg a tartalom – de ezt 2020-ban talán már felesleges is leírni, mikor a böngészések több mint fele telefonról történik (most megígérem, hogy többször nem is említem – legalábbis hasonló összefüggésben). Márciusban élesítettük az új oldalt, melynek címlapjára hamarosan ki kellett raknom egy szomorú hírt, mely szerint a rendelő a koronavírus miatt ideiglenesen bezár. Aztán egy örömteli híradás következett a megnyitásról, de nemrégiben sajnos ismét a bezárás híre került a nyitó oldalra. Remélem, hamarosan cserélhetem valami derűsre!

Link: aranypontakupunktura.hu
Motor: WordPress
Sablon: Divi


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: