200×200 km projekt • 2023. 05. 20. • Lábatlan: Nyagda-tető Cimbivel

Korom Gábortól hallottam egy podcastban nemrég, hogy kutyával sétálni a természetben (persze póráz nélkül) egy fokozott élményt jelent, mert négylábú barátunk „érzékszerveire csatlakozva” egy számunkra láthatatlan világ is feltárul előttünk. Valóban így van, amiért minden nap hálát adok kócossegű kalandtársamnak. Cimbi ezúttal elsőként egy borzcsaládra hívja fel a figyelmem: a szülő az egyik kölyköt a szájában viszi, a másik meg árnyékként követi őt. A szántóföldön át történő menekülésüket már magamtól is észrevettem volna, de „avatarom által” érzékelve a potenciális fotótéma közeledtét, volt időm bekapcsolni a telefonom, és megörökíteni e kedves jelenetet.

Aztán jött még számtalan szarvas és őz, együtt megfigyelve és átélve. Bundás barátom az én kiterjesztett valóság szemüvegem.

Az Arany János általános iskola mellett induló térköves, buja zöld „ösvény”, a kálvária-dombi napkelte, a pókhálón megcsillanó harmatcseppek, és a sok leírhatatlanság már „csak” ráadásajándékok.

Fotók és útvonal (Strava) →

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: