Vélemények

„Nagyon örülök hogy megismertelek. Bár évtizedek óta építek, építtetek weboldalakat, nincs olyan, akit ezekre a feladatokra szívesebben ajánlanék mint téged.”

Emich Szabolcs, Art of Agile

„Tökéletesen meg voltam/vagyok elégedve a munkáddal. Ami kiemelkedő volt számomra az a gyorsaságod. Nagyon szeretem hogy nem kell napokat, heteket várni hogy valami elkészüljön. A másik amit nagyon értékelek, hogy akárhány javítást kertem zokszó nélkül (megjegyzések, sóhajtozások, rosszallás nélkül) javítottad. Fontos még, hogy át is nézed a munkát és ha hibát találsz azt jelzed és egyeztetsz azokkal kapcsolatban, nem vagy rest külön keresni azok miatt. És szeretem a nyugodtságodat és szépérzékedet is.”

Bojtos Emese, Club Szendvics

„Köszi mégegyszer a zseniális gyorsaságot és, hogy mindig tudod, hogy mire van szükségem. Jellemző, hogy rögtön hibátlanra csináltad. :-)”

Jüngling Gábor, Canon Hungária Kft.

„Zsolttal hosszú évek óta dolgozunk együtt – örömmel, sok mosollyal és jó kedvvel. Szeretjük, hogy nem sablonokban gondolkozik, hogy ő is élvezi a színek és formák játékát, hogy technikailag számára nincsen lehetetlen, megoldhatatlan feladat, hogy mindig van ránk ideje, hogy van véleménye, hogy ismer és elvisel minket. Csak mosolyog, ha tizedszer kérdezünk meg valamit. Még ő kér elnézést, ha mi késünk az előre egyeztetett határidővel. Pillanatok alatt kijavítja, amit mi rontottunk el, olvas és értelmez – sokszor helyettünk is.”

A GroupDynamics csapata
groupdynamics_logo_2015_200x200

„Zsoltot a futografus.hu oldalon keresztül ismertem meg. Szeretek én is futni és fotózni, és nagyon hamar kiderült, hogy munka kapcsán is tudunk kapcsolódni egymáshoz. :) Most indul a vállalkozásom, és arra gondoltam, hogy ez nem lehet véletlen, hogy pont most találkoztunk. Hamar megegyeztünk, hogy megtervezi a logómat és a névjegyemet is. Egyelőre… ;) A munka hihetetlen jó áramlásban, derűs lendülettel indult és zajlott. Annyira gyorsan és jól egymásra tudtunk hangolódni, hogy hamar végeztünk is. Egyrészt bántam, mert nagyon izgalmas utazás volt az első megbeszéléstől kezdve az utolsó kirakott pontig, másrészt nagyon örültem, mert nem „rágtuk a gittet” sokáig. Nagy örömmel kérdezhettem, megbízhatóan kaptam mindig válaszokat. Kérhettem és mondhattam véleményeket. Zsolt elképesztően kreatív, inspiráló, gyors, pontos, precíz, igényes, figyelmes és nyitott. Pont mindig azt kaptam, amire szükségem volt. Igazán öröm volt ez a közös szakasz az útjainkon, reménykedem, hogy a folytatás is hasonló lesz!”

Kupás Rozi, naturRose
naturose_logo

„Leginkább azt szeretem Zsoltban, hogy az én fejemmel is tud gondolkodni – így hamar megszületik bennem az »igen, erről beszéltem« érzés. Zsolt kedves, szimpatikus személyiség, és gyorsan dolgozik.”

Illés Kata, Valoro Consulting Kft.
valoro_logo

„A Ventiv Kft. 2006 óta dolgozik együtt Zsolttal. A megrendelést minden esetben pontosan és kiemelkedően gyorsan teljesíti, korrekt árakkal dolgozik és rugalmas mind a tervezést mind a kiszállítást illetően. Ügyfél centrikus hozzáállás, valamint a szokásostól eltérő igényekre való nyitottság és kreativitás jellemzi szolgáltatását. Színvonalas munkáját igazolja, hogy a csapat egyik tagja az esküvői meghívójának elkészítésével is Zsoltot bízta meg, az eredmény ez esetben is maximális elégedettség volt.”

A Ventiv Kft. csapata
ventiv_logo
%d blogger ezt szereti: