Feleségem hét éve vásárolt fotós felszerelése is előkerült a hétvégén – mivel most jól jön nekem a táska, amiben a képen látható, kifogástalan állapotú, évek óta használatlan kincsek rejtőztek.

Eladó filmes fényképezőgép: Nikon F80

frissítve (2008. 11. 05.): Minden eladva.

frissítve (2008. 07. 29.): Kicsit elmerengtem azon, hogy mennyire megváltozott a világ hét év alatt. Mikor a Párom ezt a fényképezőgépet vette, még nem is léteztek a filmessel egy lapon említhető minőségű és árú digitális masinák a piacon. Fel sem merült, hogy ne filmes gépet vegyen. Ma pedig szinte mindenki digitálissal fotóz. A hagyományos fényképezőgép hivatalosan is halott.

Ez nem túl jó befejezés egy bejegyzéshez, melyben filmes cuccot árulok. :)

5 hozzászólás ehhez: „Eladó filmes fényképezőgép: Nikon F80

  1. A kisfilmes fényképezőgép valóban enyészőfélben van. A KF vagy nagyformátumú gépek azonban egy kis ellenforradalmat alkotva, reneszánszukat élik és egyre több amatőrfotós próbálja ki őket és kerül a bűvkörükbe (altphotos ugye). Ezek azok a formátumok, amelyek ma komoly többletet tudnak nyújtani a digitálissal szemben. A 35mm már nem annyival jobb és fílingesebb, mint egy digitális gép.
    Ezért én személy szerint nem adnék ennyit egy analóg szettért, főleg hogy fényerős objektíveket sem tartalmaz, nomeg egy 6x6os Pentacon Six már 20-30 ezer forintért beszerezhető, hozzá brutális fényerős optikák szintén filléres áron, és ezért jóval szebb, minőségibb fotókat kapunk.

  2. Apróhirdetéseket bogarászva próbáltam kitalálni, hogy mennyit érhet mindez. Ezek szerint fölélőttem (bár ez csak irányár)? Te mennyit adnál érte (feltételezve, hogy ilyesmit szeretnél)?

    1. Kedves Cintia!

      Nekem lenne egy ilyen gépem, bár kevesebb felszereléssel mint ami itt látható…ha még érdekel tudok fotókat küldeni az én szettemről.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.