Netvibes Wasabi

Lehet, hogy eljött az ideje a (vissza)váltásra a Google Readerről. Ez nagyon derék munkának tűnik. A wasabi jó.


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

12 hozzászólás a(z) “Netvibes Wasabi” bejegyzéshez

 1. bjmatt avatar

  Szimpatikus, leginkább az áttekinthetőség. Szépen elkülönülnek az oldalak címei és a bejegyzések címei, plusz a napok elhatárolása. Nem olyan massza mint a greader, abban megőrülök ha sok összegyűlik.

  Adok neki egy próbakört a héten, remélem kijavították a régi betegségeket is, pld hogy az olvasott cikket sokadszorra frissként jelölte meg újbóli betöltéskor.

  Köszi hogy szóltál, én nem vettem volna észre!

 2. Vale avatar

  én eddig se használtam netvibest, és ahogy most belenéztem, ezután se fogok. nem érzem az áttekinthetőséget, plusz amúgy is a hideg kiráz a wasabi ízétől.

 3. Dexter68 avatar
  Dexter68

  Kipróbáltam jópár rss megoldást, de nekem ez jött be leginkább. Könnyen áttekinthető, átrendezhető, berendezhető… még a betegségeit is hajlandó vagyok elnézni :o)

 4. Ssson avatar
  Ssson

  A Reader jobb.

 5. hal avatar

  [re=17953]bjmatt[/re]: Igen, leginkább ez tetszik benne nekem is a GReaderrel szemben. Én tegnap tettem egy gyors próbát, és volt két feed, amit csak az „összes megjelölése olvasottként” gombra kattintva tudtam eltüntetni az olvasatlanok közül. De hát ugye semmi nem tökéetes (még az InDesign se), és persze ez még csak béta (mint manapság minden webes alkalmazás/szolgáltatás). De mindjárt meg is kérdezzük

  [re=17955]Dexter68[/re] kollégát, hogy melyek a Netvibes betegségei mostanság, és mi a véleménye a wasabiról?

  [re=17954]Vale[/re]: Ízlések és pofonok…

  [re=17956]Ssson[/re]: Nagyon köszönjük a velős és meggyőző érveket! :)

 6. Dexter68 avatar
  Dexter68

  [re=17957]hal[/re]: Amiket eddig tapasztaltam, nem tudom, hogy a Netvibes betegsége-e, az Operáé, vagy a kib****** sz*r T-mobilneté vagy a három kooperációja…
  Szóval van, amikor hiába olvasok el valamit, olvasatlan marad. És van, amikor hiába jelölöm meg olvasottnak, akkor is. De nem mindig. Sőt többnyire már nem. Ebben az előző release is jeleskedett, a wasabi talán jobban működik.
  Az az ígéret, hogy iszonyat gyorsan frissít és szinte „röptében” kapjuk az új feedeket, és talán ennek a következménye, hogy amikor egy hirdetést tesznek be – mert újabban ez a divat, hogy dögölnének meg cipőben –, akkor hajlamos a dobozka megtelni a hirdetés ismétlésével (mert nyilván az meg úgy van kitalálva, hogy legfelülre kerüljön az rss-olvasókban.
  De összességében nagyon profi, a mailolvasók jól működnek, a facebook-widget is jó, tetszik az is (bár ez a wasabi előtt is volt), hogy a dobozkáknak lehet adni különböző elrendezést, így soknál a képeket is látom.

 7. hal avatar

  Köszi az infókat. Mindenképp kipróbálom.

 8. Reb avatar

  nekem alap netvibes is jobban bejött, mint a reader

  de ez a wasabi is tetszik… más picit

  azt megfigyeltem már 1-2 weblap feedjénél, hogy megbolondítja kicsit szegényt…. pl asszem terminálon a mindig legújabbként “fönt” lévő reklám elemeket nem nagyon szereti

 9. bjmatt avatar

  Sajnos csak a kinézet változott, ma reggelre 865 olvasatlan hír fogadott, úgyhogy egy hét teszt után vissza a google readerbe, ami bár lehet kevésbé áttekinthető, cserébe nem hibázik.

 10. hal avatar

  Meg a twitteren megosztás se működik (legalábbis nálam)… Kár érte, egyelőre én is maradok a Readernél.

 11. codee47 avatar

  A Twitter miatt jöttem vissza én is. Emlékeztem a cikkre és gondoltam jelzem a hibát, de látom, észleltétek ti is.

 12. hal avatar

  Nálam a Twitter már jó, de a Facebook nem. Ja és vannak flickr feedjeim, amiket 3 hete nem frissít, még a frissítésre kattintva sem. Nagyon béta ez még…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: