Tavaly decemberben startolt Google Currents néven Amerikában, tegnaptól viszont az egész világon elérhető a Google mobil eszközökre optimalizált hírolvasó alkalmazása. Nálunk úgy hívják: Google Aktualitások.

A Google Currents a saját magunk által összegyűjtött (Library fül) vagy a olvasóközösségben nagyobb népszerűségnek örvendő (Trending fül) híreket önti magazinszerűen rendezett formába. A kissé sanyarú sorsú Google Reader alkalmazás mellett kifejezetten kellemes a szemnek, ráadásul a Google Reader "előfizetések" is egy gombnyomással behúzhatók a itteniek közé…

(android.blog.hu)

Installáltam. Eddig az összes Gogle Readerből importált feednél ez jelent meg: „Hiba történt a kiadás letöltése során. Kérjük próbálja újra később.” Rendben, holnap újra megpróbálom, aztán ha nem megy, akkor kuka.

Frissítve: Eddig bármilyen feedet próbáltam hozzáadni, a fenti hibaüzenetet kaptam. Csak a gyárilag beépített csatornák működnek a Galaxy Note-omon, úgyhogy részemről felejtős.

Cikk az Android Portálon: Google Currents: árad a tartalom →

Frissítve #2: Délben amíg vártam az ebédemre, adtam neki még egy esélyt. Elkezdett működni, de nem szerettem bele, maradok a Google Readernél.

5 hozzászólás ehhez: „Itt a Currents, a Google magazin

  1. A címlapon a nagy ikonok között az utolsó egy + jel. Arra kattintva tudod kiválasztani a Google Readert, majd egyesével (!) hozzáadogatni a feedeket.

  2. Netvibes opml exportot tud importálni? Bár még semmilyen rss reader nem tudott meggyőzni arról, hogy szebb, jobb, használhatóbb, mint a netvibes, lehet, hogy adnék egy esélyt.

  3. Nem találtam benne ilyen funkciót. De eddig bármilyen feedet próbáltam hozzáadni, a bejegyzésben idézett hibaüzenetet kaptam. Csak a gyárilag beépített csatornák működnek a Galaxy Note-omon, úgyhogy részemről felejtős.

  4. Délben amíg vártam az ebédemre, adtam neki még egy esélyt. Elkezdett működni, de nem szerettem bele, maradok a Google Readernél.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.