Munkaköri kötelességeim maradéktalan teljesítése mellett szakítottam időt egy középen világos, inverzszöveg-ellenes stílusnak az elkészítésére – a könnyebb olvashatóság érdekében. Mostantól új lehetőségként választható a világos téma is. Örülnék a visszajelzéseknek: jó-e így, vagy csak nekem tetszik? Egyértelmű-e egyáltalán, hogy van választási lehetőség (balra, a cím alatt a színes négyzetek)?

8 hozzászólás ehhez: „Új stílus

 1. Nekem nagyon tetszik így a háttérrel is, bár anélkül mégjobban tetszett!

  A választási lehetőség azért jó, mert ha esetleg valaki hoszabb szöveget szeretne elolvasni, akkor gépen tényleg kevésbé “folyik ki a szeme” az új módban. Persze ha innen nézzük akkor fölösleges volt, hiszen ha valaki hoszabb cigget akar olvasni, az növeli a betűméretet… szóval nem lett volna fontos, de nagyon szép lett! (az más kérdés, hogy én inkább a letisztultság híve vagyok, ezért nem tetszik annyira a maszat a szélén, de passzol az oldalhoz, így nem annyira szemetszúró -> nem tereli el annyira a figyelmet a tartalomtól).

  A témaválasztó nem látszik :) én nem vettem volna észre, ha nem mondod – túlságosan beleolvad a környezetbe (nem színügyileg, hanem folyamatosság szempontjából)! Vannak olyan emberek akik direkt végignéznek egy oldalt, hogy hol lesz kéz az egerükből – ők észreveszik. Mások – akik nem ilyen céltudatosak, és nem szánnak időt arra, hogy végigpásztázzák az oldalt (mint én) – nem veszik észre, mert a linkek egyértelműen vannak jelölve, az ember default úgy gondolja, hogy minden link ilyen és kész! Valahogyan jelölni kellene, hogy oda lehet kattintani (mondjuk szerintem már egy szép nyilacska (ami linkszínű) is megtenné a hatását, de még jobb lenne ha valahogyan elkülönítenéd a háttértől.

  Mindent összevetve, nagyon tetszik az oldal, és a tartalma is (bár mostanában látszik , hogy tényleg sokat dolgozhatsz ;) ). További jó munkát!

 2. Nagyon köszönöm a kimerítő értékelést és a dicséretet, megfogadom a tanácsod, csinálok majd valamit az „egyértelműbbség” érdekében, ha lesz egy kis időm. Köszi.

 3. Szia Balázs! Kripli a szemed? Ezen jót nevettem. Az enyém is az lett, már csak a világos témát bírja:)

  butcher: köszi:)

 4. Őszintén megmondom, bennem nem tudatosult az, hogy a “Témaválasztó”-val a fontok színét, a háttért lehet módosítani, bár láttam a kis színpalettát. Nagyon praktikus egyébként, de az elnevezést nem volna jobb konkretizálni? Érhetőbb lenne, ha “Háttér/betűszínek” vagy valami frappánsabb, de egyértelműen erre utaló lenne… Egyébként nagyon szép az oldalad és az EM T-hez is gratulálok, nagyon kifinomult, kellemes oldal.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.