Két alkalommal írtam az egyre népszerűbb iWiW-ről (Bétaság – az iWiW kapcsán, iWiW: működik a meghívó küldés), és ennek eredményeképp a Google az első tíz között listáz, ha valaki az „iWiW meghívó”-ra keres.

Hamar meguntam, hogy tőlem kéregetnek vadidegen emberek iWiW meghívókat a kommentekben (és e-mailben) – annak ellenére, hogy egyértelműen megírtam, csak ismerősöknek vagyok hajlandó küldeni (ha egyáltalán van mit), hiszen ez a rendszer egyik lényege –, ezért felvettem a tiltott szavak közé a „meghívó”-t, így azóta is, ha valaki ezt említi a kommentben, akkor az nem jelenik meg (az e-mailek ellen sajnos tehetetlen vagyok).

Most arra gondoltam, hogy kihasználom a Google adta népszerűséget, és egy „játékra” buzdítok – annál is inkább, mert mostanság különösen nagy szükség van gondolkodó emberekre, és ehhez a játékhoz egy kicsit gondolkodni is kell, ráadásul így talán az ilyen témájú kéretlen e-maileket is megúszom. A szabályok egyszerűek:

 1. Szavak, amiket nem használhatsz: Az egyetlen kötelező érvényű szabály, hogy a „meghívó” szó és annak toldalékos változatai nem szerepelhetnek a kérésedben.
 2. Legyél kreatív: Tőlem egészen biztosan nem kapsz továbbra sem meghívót, hacsak nem vagy az ismerősöm. Másoktól is igen kevés esélyed van hozzájutni, hiszen talán te is tudod, hogy a meghívók száma még mindig korlátozott. Az egyetlen, amivel növelheted az esélyed, ha minél ötletesebben, humorosabban megfogalmazva kéred a megívót.
 3. Ne felejtsd el megadni az e-mail címed: Ez a szabály sem kötelező, de ha nem írod bele a komment szövegébe az e-mail címed, akkor egészen biztos, hogy nem kapsz iWiW meghívót (legalábbis ezen az úton).

Tehát » itt (vagy az alábbi komment feliratra kattintva) kérhetsz iWiW meghívót. Sok sikert!

frissítve (2006. 09. 28.): Bocsánat, nem írtam le, hogy a végén hogyan juthatsz hozzá az áhított iWiW meghívóhoz (mert gondoltam, hogy egyértelmű): úgy, hogy egy iWiW tag elolvassa a kérésed, és ha megtetszik neki, esetleg meghív téged.

Megjegyzem, az elmúlt napokban semmit nem változott a helyzet, továbbra is kapok iWiW meghívó kéréseket e-mailben (felesleges ilyent küldened, mert nem válaszolok rá), és továbbra is érkeznek a törlésre kerülő megjegyzések (mert tartalmazzák a meghívó szót, és/vagy rossz helyre külditek). Tehát úgy tűnik, részemről minden hiába…

frissítve (2006. 12. 18.): A játéknak vége. Bocs, de nem akarok már több iwiw meghívót kéregető kommentet olvasni.

120 hozzászólás ehhez: „iWiW meghívó: itt kérheted

 1. Nevem Steve, nem remek, de ezt esett fejemre keresztelve. Ne vedd neveletlennek levelem, de engem nem keresett evvel senki sem. Szeretettel veszem, (ha) ezt megkerese(é)snek veszed.
  Bennetek reme(é)nykedem….

  kedveskedve, szeretettel:

  steve

 2. Sziasztok iwiw-esek!
  Én ugyan nem vagyok az,de szeretnék rávilágítani egy érdekes dologra!
  Nem tudom,hogy észrevette-e valaki,hogy ha ide zseretnénk,mi kívülállók kulcsot szerezni,mindenki csak beint vagy megpróbál jól lehúzni pénzel!Az egyik licitálós portálon szó szerint pénzért adják a beutazási engedélyt és nem százforintokért!Ami szerintem felháborító!Persze ezt nem azért írtam le,hogy bárkinek ötleteket adjak!!!!
  Természetesen én is be szeretnék jutni, egy lány miatt,de ez most nem lényeg!
  Úgy tudom az újdonsült belépők kapnak kulcsot,nos ha ez így van és valakitől kapok a részemre(reichsmarschall@freemail.hu),akkor az enyémet amit belépéskor kapor visszajuttatom a számára!!!!!!

  Köszönettel: Seres Gábor

  Ui.:A baráti körömből aki benn van kb 50-fő egyáltalán nincs nekik passport-juk, akik pedig kinn vagyunk legalább ugyanennyien… nos nekünk sincs!

 3. Közel a Naphoz

  Úsztam
  Testmeleg víz vett körül
  Hangokat hallottam a távolból
  Majd jött a csend
  És én álmodtam
  Egy útról
  Melyet a hóban török
  Imazászlókat röptet a szél
  És közel kerülök végül a Naphoz

  Fájdalmas volt az ébredés
  Testemet meggyötörték
  Küzdenem kellett az életért
  Elvettek tőlem valamit
  Amire már nem emlékezem
  Elvágták a zsinórt is
  Melyből tápláló nedveket
  Szívtam magamba
  És magamra hagytak mint éjjel a karkötőt

  Idegen voltam ebben a világban
  Új erősebb hangok
  Furcsa ízek
  Elmosódott különös alakok
  Másztak felém
  És már nem bújhattam el
  Valaki mindig értem jött
  Lassan ringatott
  És mesélt

  Azután kinyílt egy ajtó
  Érdekelni kezdett a világ
  Az apró hangyák egy guruló labda
  A szavak jelentése az izmok játéka
  Beléptem és sokan voltak körülöttem
  Azt hittem mindenki azért jött
  Hogy megtalálja amiről álmodott
  Csak útitársa legyen az értelem

  Kérlek őrizd ezt meg nekem

  vegvari.reka@freemail.hu

 4. keresek valakit,ehhez köztetek kell lennem,
  én maga vagyokahumor,e-mail cimem:andi0806@freemail.hu

 5. Emberek!
  Ti a mesében hisztek? Vagy csak minden 2. sort olvastok el? Vagy a szövegértéssel vannak problémáitok?
  Ha az előző beíró maga a humor akkor én magam meg zseni vagyok! Meg okos! Meg szép! Meg aranyos, kedves….

 6. Nagyon kérem, valaki küldjön, nencsak a szerelmemet de még a barátaimat is elvesztem ha nem.
  Az baráti körben mindenkinek van csak nekem nem ás senki nem tud már küldeni,
  mindenből kihagynak és a barátnőm is kezd eltávolodni tőlem.
  Lécci!
  Vagy nekem ténleg annyi:
  Nagyon kérek valkit.
  Czerébe mondok egy weboldalt ahol több 10000 számot le lehet tölteni:www.mp3real.ru.
  Kérlek.
  Segits és ahogy tudom meghálálom!

  Ja az e-mailom: kovoo12@citromail.hu

 7. Súlyos beteg vagyok, már csak napjaim vannak hátra. Ez az utolsó kívánságom. Amíg nem késő szeretnék minden barátomtól és ismerőseimtől elbúcsúzni. Bízom benne, hogy megértő szívekre találok.
  E-mail címem: hülyék@gyülekezete.hu

 8. Ja, cserébe én is írok egy oldalt. Itt az időjárást nézhetitek meg: http://www.met.hu
  Ha nem segítetek (örökre bánni fogjátok), nemcsak CHRIS-nek, hanem Nektek is tényleg annyi!

 9. Most váltam el a hülye állat iszákos férjemtől, szeretném megtalálni gyermekkori szerelmemet. A barátaim mondták, hogy ott van, de senkinek nincs egy behívója sem.
  Ez az utolsó esélyem a boldogságra.
  Név, cím a szerkesztőségben. puszika

 10. Úgy látom, nálatok sem volt nagy ötletparádé…
  (Egyébként a 2 link miatt akadt fent a megjegyzésed, és nem került ki azonnal.)

 11. Sziasztok!!!
  Tudjátok ide nagyon nehéz bekerűlni.Az ismerősömnek meg nincs behívója.:-)Gondoltam megpróbálok így kérni bár szerintem nem fogok nagy sikerrel járni.Vagy mégis???Hmmm!!Milyen bizonytalan vagyok ma.:-)))Na ha valaki mégis megszánna annak örűlnék.:-)))(zizu0225@freemail.hu)

 12. Kaliméra,
  Taszosz Georgiosz vagyok, görög kamionosz. Tegnap az M3-aszon leeszett a kamionról 3 mázsa vékonyhéjú, magnélküli, zamatosz naranc. Na, ha valaki beereszt engem iwiwoszra, elmondom neki, hogy az M3-asz Budapeszt-Miszkolc közti szakaszán hol rejtettem el a narancot…hacak addig a narancevő vadkutyuszok meg nem találosz, mert akkor szajnosz holnap isz le kell lökdösznöm egy adagot a fuvarról. Ha eszetleg valaki cak úgy megtalálja a narancot, lóg nekem egy iwiw belépővel, perkele@goowy.com-ra, pusz, Taszosz

 13. Zdravsztvujtye tovaris!

  Igor Ivanov vagyok, kamionsafjor. Én nem nerancs kamjonozok, Kamaz hátul tele Kalasnyikovval, és ha nem küldesz azonnal iwiw használatengedélyt a maumauhh@hotmail.com -ra, hát egy balsoj tárat egész biztosan beléeresztek az ócseny kraszívüje hasacskádba! Daszvidánya, Igor

 14. Szia !
  Szeretnék csatlakozni e meglehetősen kedves csapathoz. A vágy még csak most ébredt bennem, mivel a párom már több időt tölt it ismerőseivel mint velem. Talán ezúton még beszélgethetek is vele, vagy üzenhetek. pl. kész a vacsi . A gyerekeink is nagyra értékelnék ha meglepném a kedvest az iwiw – en . Köszi Puszi Csákó

 15. Van egy lány ki tetszik nekem,
  de ő nem tudja érzésem
  Szeretne egy iWiW regisztrációt,
  de nem tudja hol találna ily jót !
  Hát én elindultam keresni
  Remélem találtam,
  Hogy a lányt majd boldogan lássam.
  ÉS hogy ne legyen ő olyan bú
  címe : greta1227@freemail.hu
  Előre is köszönjük,
  így meglessz az örömünk :)

 16. Nagyon hülye vagyok ezt már egy ideje tudom mégsem tanulok belőle.Hát persze hogy nem olvastam el a kérés elött a szabályt.Az előző levelem kívánságát teljesítsd.Na addig is hali.

 17. jó társaság és barátok, mind ott vannak. belépésem öröm lenne, hiszen szivünk egymást már ismeri. de mikor jön el az a nap.. mikor tudom meg… hiv, ó, hiv valami barát, vagy leendő társ….

 18. Te Drága!
  Ezt a hozzászólást is kitörölheted, bár az általad úgy annyira gyűlölt szó nem szerepel benne.
  Miből gondolod, hogy a hozzád fordulók mind idegenek számodra, hiszen senki nem írja le eddigi életét, amiből kiderülne, hogy utatok sehol nem keresztezte egymást???? Csak sajnálni tudlak Téged és a többieket, mert Ti veszítetek azzal, hogy nem tudhattok meg többet Rólam.
  További szép napot!
  Rabu

  egyetlen0001@citromail.hu

 19. Arra szeretnélek megkérni,hogy invitálj meg engem is e szuper oldalra!Remélem nálad megtalálom a kulcsot,amivel beléphetek!

 20. szia,sztok!sok jót hallottam az iwiwről,nemrég kötötték be hozzánk a netet,és ugye jönnek a hosszú téli esték,és még webkamerát is vettem,hogy tudjak dumálni a haverokkal,és szeretném a régi ismerősökkel is felvenni a kapcsolatot,már próbálkoztam az ügy érdekében,de nem volt senkinek.ha neked,tek van,és küldene,pusszantom!!!

 21. Drága ValaKi! Asszem mindenben igazat adok neked, tényleg sovány a felhozatal (ezért írok én:),de még a kamionosok a legtutibbak.
  De Hal! Ha én megszánok valakit, honnan tudhatom, hogy nem szánta-e már meg valaki más is, és én feleslegesen szóróm a kincsem (egyébként én eddig nem szembesültem azzal, hogy hiánya ekkora fájdalmakkal jár együtt). Épp a múltkoriban írtam el egy e-mail címet és ezzel lett egy olyan ismerősőm, akivel még soha nem is találkoztunk:)
  Jaaaaj, de kedves igénylőőők! Az Isten szerelmére! Hát miért gondoljátok, hogy ez pótól bármit is a ti életetekben, ha bekerültök. Én meg már inkább kikerülnék, de látva titeket, most elgondolkoztam, ha ezt megtenném, akkor tán én is ilyen görcsösen akarnám a visszautat?! Hm..
  Szóval valami kiegészítést kérnénk, mi szerencsések és nagylelkűek, hogy ki nyert és ki nem. Köszönettel és Tisztelettel: egy blogh pártolótag
  Ja és puszi nektek!

 22. Jogos a felvetés, erre nem is gondoltam :) Annyit tudok tenni, hogy ha valaki küld nekem egy e-mailt arról, hogy már kapott meghívót (jelezve, hogy itt milyen néven szerepelt), akkor én a kéréséhez odaírom, hogy már nem aktuális.

 23. A Kriszta mondta meg a tutit: levelezzék le az érintettek, vagyis először kérdezze meg a küldeni szándékozó, hogy aktuális-e még a dolog. Én pedig kimaradok belőle.
  Ja és puszi Nektek is! :)

 24. Nagyon örülök,hogy ilyen is van már,hisz sokat hallottam az iwiw-ről,de sajnos én sem tudtam semmit tenni,mert nem férek hozzá,s igy nehéz lenne!Mindenki mondja milyen jó,sok ismerőst meg lehet találni,legfőképp a rokonokat,volt osztálytársakat stb.,ezért ha esetleg valaki tudna számomra ajánlani eggyet,azt nagyon megköszönném!Előre is köszönöm!További sok sikert kivánok mindenkinek!

 25. Kérek szépen, küldjetek nekem, mert nagyon kell nekem egy

  MEGHlVÓ!!!! A ZIWIWRE!!!

  nekem! most! ide!!!!

  vagy egy MEGH1V0 !!! az is jó lesz.

  (inspired by V1AGRA spams)

 26. – iwiw meghízót keresek!!!!
  – +hívó köll, ide
  – dobjatok már belém egy // E G H Í V Ó t!
  – MEGH|VÓ ! KELL! NEKEM!
  – MEGHÍ/Ó
  – Küggyetek mán lécci egy invitációt az ivvivv-re mán lécci mán!
  – ME6HÍVÓ! nekem! kell!

  nem jut több a zeszembe…

 27. hello

  tetszik a dolog…nagyon sok cimborám tartja a kapcsolatot így, igaz, mostanság rengeteg más lehetőség kínálkozik a folyamatos kapcsolattartásra, mégis szertnék magamnak egy összefüggő baráti hálózatot, hogy átlássam ki kivel
  Régóta várok rá, de eddig nem adatott meg a szerencse, hátha majd most
  köszi

 28. Én naív. Azt hittem bárkit megtalálhatok az iwiw-en………rájöttem, hogy ez még csak a XXI. sz. eleje. EMBEREK:ÉBRESZTՐ!

 29. Üdvözletem minden IWIW tagnak,és azoknak is akik még nem tagok! Különben komolyan érdekelne mennyi az esély arra,hogy valaki ily módon gyarapítsa tagságotok sokaságát.Valóban kellemetlen kuncsorogni idegenektől,ismerősöktől is.Segítőkész voltál ne csodálkozz,hogy ebbe a nemes gesztusba mások belekapaszkodtak.

 30. Én jószívűnek ismerem magam, csücsültem az említhetetleneimen mint tyúkanyó a tojásain, vagy tyúkapó, de ez most mindegy, a lényeg, hogy már éppen választottam vona, ki is legyen érdemes rá, hogy megkapja, de a Tisztelt Társasági Oldal törvénymódosított és elvette őket, csak egyet hagyott, amire viszont volt jelentkező igazi ismerősöm, így sajnos, csak 28 nap múlva igényelhetek új említhetetlent, amit csak sorrakerülés esetén kapok meg.
  Ígyhát Türelem Kedves Igénylők!

 31. Hozzá tenném,hogy megértem a belépési procedurát és ily módon is lehet bárki-bárkinek ismerőse.Jószívűségednek határt szabott a megszorítás na meg a “de” és az érthető igaz ok. üdvözlet

 32. öö hali! Hallottam már régóta az iwiw-ről de senki sem tud meghívni :(! Sok más emberhez hasonlóan énis google-be keresgéltem és találtam is rengeteg fizetős oldalt.: pl egy invitálás–> 5000Ft. meg hasonlók! Ha valaki tudna segíteni és küldene egy m*g*v*t annak örülnék =) pl ha matyi vagy dávid nevű emer küldi akkor névrokonok vagyunk =D!!

  hups… e-mail..: intelf1@freemail.hu

 33. Nekem van, és nem kell, de ha lessz csak ismerősömnek adom, gondolom ez egyértelmű. Nem igaz, hogy nincs valamilyen jó ismerősötök????
  Tipp: Ha valakinek számítotok, akkor adni fog, de ne ezért számítsatok :)

 34. “Szép magyar vitézek, aranyos leventék,
  Ó, ha én is, én is köztetek lehetnék….”
  Szeretnék bekerülni a barátok közé, de igazán megdöbbent,
  pénzért, weblapért árulják a jegyeket?
  Akkor talán nekem sose lesz, de sebaj, Isten veletek

 35. HY!!Szeretnék én is az iwiw jelöltek közzé tartozni segítsetek ezen küldjetek egy emailt!!

 36. Szeretném megtalállni az ismerőseimet az iwiw-en! Ezért nagyon jó volna ha valaki lenne kedves meghivni! Elöre is köszönöm annak a kedves ismeretlenek aki meghiv!!!!!

 37. Sziasztok, már néhány helyen olvastam az iwiw-ről, de nem ismerek senkit, aki meg tudna hívni, Portugáliában élek és nem sokat fórumozok, chat-re meg nem lépkedek. Köszönném, ha valaki meghívna. ˇsuzanamate@hotmail.com

 38. Jaj a kapkodás átka!!! Tilos szavakat használtam. Még egyszer… Olvasnán az iwiw-et, de messze élek. Fogadjon el valaki barátjának, olyan árva vagyok a messzi Portugáliában. Előre is köszönöm. suzanamate@hotmail.com U.I. Bocsánat a rosszneveltségért

 39. Szia! Bocsi h írok de egy unokatesomat szeretném megtalálni és ehhez kérném a segítséget!

 40. Sziasztok.jó lehet ez az oldal,igaz lehetőségem nem volt még megismerni,de talán ami nem késik az nem múlik!keresek sok embert,árván hagytak,elköltöztem.köszi nektek,segítetek?

 41. hello mindenkinek!
  Még nemtudom hogy milyen ez az oldal mert még nem próbáltam ki,csak hallotam mástól hogy milyen jó ez.Ezért szeretnék kérni egy meghalvót,mármint tudjátok mit,hogy én is kitudjam próbálni.Ráadásul tényleg nagyon örülnék neki, mert szeretnék én is ebbe az oldalba tartozni.
  Az email címem:ser-@freemail.hu
  Előre is köszönöm.

 42. Sziasztok! Szeretnék tag lenni,segítséget kérek a belépéshez.
  -Több fórumról ismerős lehet a nevem
  -kérlek Titeket, a tagsághoz segítsetek nekem…
  Köszönöm: ebag4348@freemail.hu

 43. En is szeretnek IWIW tag lenni, megkeresni Marosvasarhelyrol elszarmazott havereket. Egy alkalommal egyik bartom kolcsonadta a jelszavat, akkor nezelodtem , s azota is varok valakitol egy …

 44. Sziasztok! Szeretnék tag lenni,segítséget kérek a belépéshez.
  -kérlek Titeket, a tagsághoz segítsetek nekem
  Köszönöm:szucs1976@citromail.hu

 45. Sziasztok. Én is szeretnék tag lenni. Kérlek segítsetek nekem. Ma olvastam erről a Kiskegyedben. Köszönöm.

 46. szeretnék tőled kérni valami olyasnit amire nagyon nagy szükség lenne egy kis levelet amivel felkerülhetek az iwiwre!
  Előre is köszike

 47. Bort, búzát, pitymalagos szép napot.

  Én egy paraszt kölök vagyok. Mit kő itt csinányi. Ki az az iwiw? Az egy isten vagy mi a nyü? Kő valamit adni neki vagy mi? Szeginy vagy gazdag? Van libazsírom kábé egy kilora való, no meg kóbász, a mostani ölésbő, olyan finom lett, hogy Bélabácsi rögtön össze fosta magát. Ennek az iwiwnek odadom, ha kő neki!!! Holyan név ez? Nem Iván vagy kiez? No mindegy, biztos valami külfoldi keletrő!

  Já itt magunkró is kő beszényi?

  Há én csinos leginy vagyok édesanyám szerint, 25 éves leszek (ha riska fő nem rúg felyés közbe), teccek is a menyecskéknek a faluba (merhát Béla bácsi monta, ő a szomszédom, és ő nekem nem szokott hazunni csak az asszonyának), gúsbarna szemem van (mint egy telivérnek), monta is édesanyám, hasonlítok Szilajra, no meg a hajam is olyan mint a sörénye.
  Hö hö a mútkor Böske nene össze is kevert vele, aszitte, hogy én húzom az ekét, Szilaj meg gyeplőt.
  Vagyok olyan erős mint Fekete László, ha nem erősebb, én nem a golyóimat emelgetem, ugyan má, én úgy szántok, hogy a lovat fektetem a hátára és a földemet fölemelve huzogatom rajta. Úgyhogy ne bugyborékoljon nekem senki!
  Vakító sárga fogaim vannak, szokták is montani: “hé, te ha éhes vagy, neked csak elég körbenyalnod a fogad és máris jólaktá”, hogy ezek a népek milyen jó ismernek engemet hö hö. Aszonták, hogy itt megtalálom iket mer hát, hogy ők itt vannak, csak valami bizbaszuk nincs, meg hogy szerezhetek itt olyan bigyót. De röhögve monák úgyhogy bizos nem igaz! Gézának még a szeme is rosszú át!

  De mi a szösz is ez, csak nem valami közösség? Já értem ez olyan szekta vagy mi, mútkor mutatta a híradó.
  Meg, hogy valami beavatás van, topmodelleket kő megháni … meg ilyenek. Ha választhatok akkor Csindry Cráfordot hozzátok elém vagy Iwettet (Iw(iw)án hugát), jó meghericskelem itet. Jaj remélem ezt gyerekek nem óvassák. Nem akarok semmi olyat amibő tanúnának. Gyerekek ha ezt óvassátok akkor csukjátok be a szemeiteket és inkább mennyetek ki a lócára babot válogatnyi, én sosem válogattam babot mer az az asszonyok munkálya, én inkább férfiasabb dógokhoz szoktam. Igen! Megerőltető munka ez és a hazaút is veszélyes ilyenkor. No de hát itt kapom a legfrisseb úlyságot. Ezt a helyet úgy híják hogy kocsma. Itt hallottam elősszor az iwiwrő, komasszonyék beszéték a szomszédos asztalná. No de mindegy.

  Jaj megcsavart a bableves, aki akar üzennyen osztan barátok leszünk:

  mamaboy@freemail.hu

 48. Van ismerősöm, barátom az iWiW-ben, de már felhasználta a lehetőségét.
  Mit tegyek?
  Szeretném az iWiW-et.
  Szilu1

 49. Tudjátok gázáremelés lesz, vizit díj, mi kell tréfa, vicc nézz meg egy délelőtti parlament ülést és halálra röhögöd magad vagy agyvérzéssel elhunysz. Ha ez sem elég van vicc a neten, mitől legyek vicces? Nem is nekem kel az a vacak csak a fiamnak szeretnék örömet szerezni vele, egy éve könyörgöm a barátnőmnek, hogy küldjön, mindig azt mondja nem tudja hogy kell, vagy nincs neki. Lehet, hogy nem is igazi barátnő. Ne sajnálj, nem szorulok rá. A legjobb az , hogy irigy dögökből ál a barátiköröm, legalább én sajnálom magam. Ha netalán valaki megszán egy 3 gyerekes anyukát imába foglalom a nevét! Köszönettel: Tünde

  Elérhetőségem: evicakitti@gmail.com Ha van még remény túlélem én! STUNDE

 50. Ágyisten!!!!!!!!

  Nagyún szertnék az iwiw-hez kilincset kérni!! Szörötném vele felkutatni a parast bátyímát ís azokat akík vöttek tülem hízó disnót!! Én ögyébként egy akkora párást vágyok hogy bese fírek az ájtódon!! Mínden nap kápálom a rípát (tílen is!) hátha kigyün a füdbő. Ísténként van ídőm beindítáni a szűrke dobost ís bámulni. Ráülök a sálmá bálára oszt ott a disznó mellet kellemísen meleg van. Rögge míkó fűkelek élsü dolgom hogy mögfejem a miskát akarom mondani riskát oszt megíszom a töjit!! Szúval há küdesz iwiw möghívőt ákkó ádok ajándíkba ögy liter tejet ja ís gmail meghívőt. Á pustacímem: xguppi@gmail.com a töhin legyen veletek!!!!!!!4

 51. Sziasztok!
  Légyszives kommendáljatok be engem is az IWIW-be.
  Előre is köszönöm.

 52. A párom bent van az IWIW-be és én nagyon szeretném meglepni!!!!
  (lineage3@citromail.hu)

 53. Sziasztok!
  Szeretném ha meglepnétek és köztetek lehetnék mint új IWIW-tag.
  Bővítsük együtt táborunkat!
  Üdv minden jószándékú tagnak Pinko01!

 54. nem tudom miben különbözik az iwiw a myviptől de annyira jó nem lehet,hogy ekkora feneket kerísetek neki.akik az iwiwre való bejutást így lekorlátozták azok egoista állatok, maradjanak meg csak maguknak.

 55. Nem tudom, hogy van e nagymama-korú tagotok és esetleg azért, mert “jó az öreg a háznál”, valaki csak megszán egy belépést engedélyező dokumentummal ?Ezen óhajom mellett nagyon szeretném tudni, hogy tulajdonképpan miért van ez a nagy körültekintés az új tagokkal szemben? Én gondolom,de ismerve azt aszlogent ,hogy ” minden nagykapu mellett van egy kiskapu” is nem tudom ,van e védő szerepe?
  Tudod miben reménykedve küldöm szeretettel üdvözletemet: Nagymami
  E-mail címem: sanitate7@t-online.hu.
  Olasz Mária

 56. Sziasztok.
  Rég ota szereték be jutni az iwiw re de valahogy mindig késön szolok és le csuszom rola.Ha esetleg valaki fel ismer az mail után és van neki egy….. És meg osztaná velem az nagyon megköszönném.
  saplat@freemail.hu

 57. Sziasztok!Nagyon szertnék feljutni iwiw-re!Ha valakinek van lécives küldjön nekem!E-mail címem:lovebaby16@freemail.hu.Elöre is köszi!

 58. És itt a vége. Köszönöm a részvételt, sajnálom, hogy a legtöbben nem értették a lényeget, és csak nagyon kevesen vették a fáradtságot, hogy kreatív bemutatkozással próbálják meg felkelteni egy ismeretlen érdeklődését; de azért remélem, legalább nekik sikerült.

  Ha esetleg hajlandó vagy fizetni érte, itt egy lehetőség: http://www.teszvesz.hu/search.php?string=iwiw

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.