Ha ezt a bejegyzést látod, akkor az azt jelenti, hogy megtörtént a haldesign.hu domain átregisztrációja, és már az új tárhelyről működik minden – vagy ami esetleg nem, az hamarosan…

frissítve (2006. 11. 16.): Úgy tűnik, minden működik már, de ha esetleg hibát találsz, kérlek írd meg! Egyébként az Interware domain és tárhely szolgáltatásait cseréltem a Mobicom szolgáltatásaira. Negyed árért tízszeres tárhelyet kaptam, ráadásul nálam sokkal gyorsabban töltődik le az oldal. Te is úgy látod, hogy gyorsabbak lettünk? Örülnék a tapasztalataitoknak a kommentekben.

(A váltás részletei a harmadik kommentben.)

7 hozzászólás ehhez: „Új szolgáltatónál

  1. Részletesebben: az Interware-nél egyszer rákérdeztem, mi lehet az oka annak, hogy egy tök egyszerű, képeket alig tartalmazó oldal is sokszor 20-30 másodpercig töltődik? (Gyötrelem volt így a bejegyzések írása, hiszen nem egyszer minden egyes „ment és szerkeszt tovább” után fél percig kellett várnom az eredményre.) A gyors válasz az volt, hogy fogalmuk sincs, de majd utánanéznek és felhívnak. Biztos azóta is próbálkoznak, de még nem értek el a válasszal. A tárhely (100 MB) is kevésnek bizonyult már az Interware-nél, és persze az sem mindegy, hogy mibe került (5880 Ft/hó).

    Már régóta terveztem a váltást, de nehezen szántam rá magam, mert arra gondoltam, egy csomó nyűggel jár majd. Eddig nagyon kellemesen csalódtam. Múlt pénteken este küldtem el a Mobicom-nak a beszkennelt megrendelőlapot, és szombaton (!) már meg is kaptam az új tárhelyem elérhetőségét. Ha bármilyen kérdésem volt, 24 órán belül megérkezett a válasz (az Interware-nél ez 3-4 napig is eltartott). A tárhely 1 GB, az éves díja pedig 17880 Ft (vagyis 1490 Ft/hó). Most csütörtök van, és már az új helyen működik az oldal (de akár már kedden is működhetett volna, ha gyorsabb vagyok). Ha tudtam volna, hogy ennyi az egész, nem várok idáig…

  2. Nagyon örülök ennek, mert anno az ’56-os postnál is akartam már szólni, hogy nagyon lassan és ugrálva tölt, de akkor ez volt az oka. A Mobicomról én is jókat hallottam, bár a jelenlegi szolgáltatómmal is meg vagyok elégedve.

  3. szerintem pipec. a gyorsaság nem tűnt fel, de bizonyára úgy lehet ahogy mondod mindenesetre a főcímek még mindig vmi miatt elég tömöttnek hatnak firefoxban. érdemes amúgy andris oldalát is nézegetni, mert sunyiban készülget az is :) word press áradat van. abszolút.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.