Kossuth tér #4

« előzmény

Ma hajnalra „lebontotta a rendőrség a Kossuth téri kordont”. De fogalmazzunk egészen pontosan: a kettős kordon egyikét eltávolították, a másikat pedig a Parlament épületéhez jóval közelebb állították fel. Így szabaddá vált a parkoló nagy része, és az elmúlt 5 hónapban csak a „rendőrök” által használt park. Az elmúlt ősz folyamán a tüntetők által gyalázatos módon letiport fű helyének nagy részére bokrokat ültettek. Eltűnt a kordon a Szabadság téren az MTV székház elől is, de a szovjet emlékmű körül ott maradt.

Aztán becsüljétek ám meg, hogy ilyen nagylelkűek voltak hozzátok! Nemám megint ordítozva, árpádsávost lengetve letaposni, összepisilni, teleszemetelni!


,

Feliratkozás

Email értesítés az új bejegyzésekről:

200×200 km könyv

2013 tavaszától kezdődően több mint 8 éven át futottam és közben fotóztam. Ez volt a 200×200 km projektem első fele, melyből könyvet készítettem, amit letölthetsz PDF formátumban… További részletek →

4 hozzászólás a(z) “Kossuth tér #4” bejegyzéshez

 1. skie avatar
  skie

  Hja, tavaly ősszel megfélemlítették a népet, kilőttek egy-két szemet (minimum 5-öt tudtommal) kishíján megöltek egy-két embert, a kivégzést leszámítva visszatértek az ötvenes évekhez a módszereket tekintve. Így a rettegésben tartott nép előtt már egészen nyugodtan meg lehetett nyitni az amúgy is teljesen jog-és alkotmányellenesen elkerített teret, mivel úgy tűnik nem nagyon merészkednek vissza. félnek az ÁVO-tól, elegük van ebből a kibaszott bábjátékból, aminek nyilvánvalóan semmi értelme, kiveszett belőlük az a csöppnyi lelkesedés is ami még tavaly ősszel nyomokban látható volt. ma már csak a neszekuvikk kakóban látható a vérliszt nyomokban, meg ki tudja még micsoda.

  -akkor folytatódhat a bábszínház, reméljük mindenki jól szórakozik! -kiáltotta le a tribünről a vezér, akit man in black kinézetű marcona alakok garmadája vett körül. a nézők csak arra nem számítottak, hogy a jó öreg és mindig bevált “cirkuszt és kenyeret” módszert most kivételesen kenyér nélkül kell érteni, valamint a cirkusz szereplői a vezér, és hűséges vazallusai lesznek. És természetesen ők maguk a nézők is, mint kisérleti alanyok.

 2. hal avatar

  Mindkét bekezdésből az utolsó mondatot nem értem – amúgy teljesen egyetértek.

 3. skie avatar
  skie

  aki ivott már neszekuvikk (Nesquik hivatalosan, tudod, fogd rá a nyuszira, nyaggasd anyut még egy pohárért, tombolj, de ha nem bírod mind meginni öntsd ki) kakaót (muhahaha) és vette a fáradságot, hogy elolvassa a csomagoláson szereplő feliratokat, fölfedezhette, hogy nyomokban vérlisztet tartalmaz a termék. Régen elvileg rá volt írva. Ma már nem, így csak a beavatottak tudják, hogy bizony, van benne egy kis alvadt marhavér a vágóhídról. Nekem egy élelmiszer-minőségellenőr mondta először, emellett arról is felvilágosított, hogy nehogy azt gondoljam, hogy a rostos üdítőkben a kurrens gyümölcs rostjai vannak. Nem kérem szépen, a rostos narancslében ugyanúgy tökrostok vannak, mint a baracklében, vagy a körtében, ugyanis a tökrost olcsó és nincs íze. Így már csak egy kis aromát és színezéket kell hozzáadni a vízhez a tökroston kívül és rögtön nem 170 froncsi, hanem 3 kiló (bocs Hal).

  Úgy értettem, hogy ebben a színházban-lévén, most a modern a módi a színjátszás terén is-a nézők egyúttal maguk is szereplőkké válnak, akarva-akaratlanul is. A vezér és a kis ocsmány seggnyaló bandája, vagy valamelyik beépített embere bedob valamit, aztán nézik, hogy mi az eredmény, közben nevetgélnek a tönkretett plebejusokon. Tulajdonképpen azt is mondhatnám, hogy horgásznak. Bedoják a csalit és várnak. A kis buta halacskák általában hamar ráharapnak. Jó horgászást a bábszínházban!

 4. hal avatar

  Így már minden világos, köszi. :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: